مجله سرآشپز - سارا خسرویان: رشته پلو یکی از لذیذترین پلوهای مخلوط ایرانی است که با مرغ که ترکیب شود، طعم فوق العاده ای پیدا میکند.
مواد مورد نیاز:
- برنج (خیس شده): 3 پیمانه
- رشته پلویی: 3 پیمانه
- سینه مرغ (خردشده): 1 عدد
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- کشمش: 1 پیمانه
- زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
- زعفران: 2 ق س
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت:
1. داخل تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود.
2. بعد پیاز را به آن افزوده و تفت دهید تا کمی سبک شود.
3. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.
4. بعد سینه مرغ را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
5. سپس 1 پیمانه آب به آن افزوده و حرارت را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا به مدت 30 دقیقه بپزد.
6. مقداری آب و نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید.
7. سپس برنج را به آن افزوده و 5 دقیقه پیش از آبکشی 2 پیمانه رشته به آن اضافه کنید، پس از این که برنج کمی نرم شد، آن را آبکشی کنید.
8. بقیه رشته را درون قابلمه ای حاوی مقداری آب به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا کمی نرم شود، سپس آبکش کنید.
9. بعد کف قابلمه مقداری روغن بریزید و رشته را به صورت یک لایه در کف آن ریخته و زعفران روی آن بربزید.
10. سپس مخلوط برنج و رشته را روی ته دیگ بریزید، بعد حرارت را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند.
11. سپس حرارت را کم کرده و در قابلمه را ببندید تا برنج دم بکشد.
12. سپس با کشمش و مرغ سرو کنید.