ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه سوپ گردو و خامه

سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

ماهنامه سفره ایرانی - بیتا منوچهری: سوپ گردو و خامه یکی از خوش طعم ترین سوپ هاست که میتوانید در شب های زمستانی نوش جان کنید.

مواد لازم:

  • آب مرغ: 4 الی 5 پیمانه
  • سیر (ریز خردشده): یک حبه
  • پیازچه (ریز خردشده): یک عدد
  • گردو (خرد شده): یک پیمانه
  • جوز هندی (پودر شده): یک دوم قاشق چای خوری

مواد لازم کرم:

  • کره: 2 قاشق سوپ خوری
  • آرد: 2 قاشق سوپ خوری
  • خامه: 100 میلی متر
  • جوز هندی (پودر شده): یک قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

  • برگ گشنیز (تازه): یک الی 2 عدد
  • گردو (خرد شده): به مقدار لازم
 
سوپ گردو و خامه 

طرز تهیه:

1. آب مرغ را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید.
 
2. سیر، پیازچه، جوز هندی و گردو را به آن اضافه کنید. پس از این که آب مرغ به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید مواد حدود 10 دقیقه بپزند.
 
3. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.
 
4. مواد را درون مخلوط کن بریزید و به صورت پوره درآورید.

5. برای تهیه کرم، کره را در ظرفی  مناسبی روی حرارت ذوب کنید.

6. آرد را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
 
7. خامه را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا به جوش آید.
 
8. جوز هندی پودر شده را اضافه کرده و ظرف را از روی حرارت بردارید.

9. کرم را به مواد پوره شده اضافه کنید و دوباره مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
 
10. سپس سوپ را سرو کنید و روی آن را با برگ گشنیز و گردوی خردشده تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان