ماهان شبکه ایرانیان

معرفی ۱۵ شهر برای شکم‌چرانی و غذا خوردن در اروپا - بخش اول

آیا قصد سفر به اروپا را دارید اما هنوز تصمیم نگرفته‌اید از کدام شهرها دیدن کنید؟ شاید اغلب مردم برنامه سفرشان را روی اماکن پرآوازه‌تر و تاریخی بگذارند اما مایی که اهل غذا هستیم دنبال جایی می‌گردیم که بهترین غذاها و نوشیدنی‌ها را داشته باشد تا تجربه سفرمان را پربارتر کنیم

معرفی 15 شهر برای شکم‌چرانی و غذا خوردن در اروپا - بخش اول

آیا قصد سفر به اروپا را دارید اما هنوز تصمیم نگرفته‌اید از کدام شهرها دیدن کنید؟ شاید اغلب مردم برنامه سفرشان را روی اماکن پرآوازه‌تر و تاریخی بگذارند اما مایی که اهل غذا هستیم دنبال جایی می‌گردیم که بهترین غذاها و نوشیدنی‌ها را داشته باشد تا تجربه سفرمان را پربارتر کنیم.  شاید از خودتان بپرسید هیجان‌انگیزترین شهرهای اروپا برای خوردن غذا کجاست؟ وقتی صحبت از غذا خوردن در اروپا می‌شود شاید اولین مقاصدی که به ذهنتان می‌رسد ایتالیا و فرانسه باشند زیرا احتمالا در گذشته غذاهای منسوب به این دو کشور را حداقل یکبار امتحان کرده‌اید و می‌دانید چه ارتباط مستقیمی با قلب و احساساتتان دارند. شاید باور نکنید اما برخی از بهترین رستوران‌های اروپایی در کشورهای شمالی واقع شده‌اند و اغلب مثل فرانسه و ایتالیا باید برای دسترسی به اصیل‌ترین غذاها بی‌خیال شهرهای بزرگ شوید.  

کجای اروپا غذا بخوریم؟

خب، بهترین معیار برای این‌که بدانیم کجا برویم چیست؟ برای شروع می‌توانید به سراغ کتاب‌ها، سایت‌ها و پلتفرم‌های امتیازدهی به رستوران‌ها و غذاها بروید. با این حال ممکن است شهری دارای غذاهای متنوع و زیادی باشد اما امتیازی هم دریافت نکرده باشد. بگذارید این بار از 15 تا 1 برایتان بهترین شهرهای اروپایی برای شکم‌چرانی را بشمریم! در بخش اول با معرفی این 5 شهر همراه ما باشید:

 

Pani cà meusa
15. پالِرمو (ایتالیا)

شهر مرکزی سیسیلی بدون شک یک پایتخت غذایی محسوب می‌شود. منشا تمام غذاهای این منطقه ترکیبی است که به فرهنگ رومی‌-آفریقایی‌ که تحت تاثیراتی از فرهنگ عربی بوده بر می‌گردد. رستوران بای‌بای بلوز واقع در ماندلو، ساحلی نه چندان دور از مرکز شهر در کتاب راهنمای میشلین تنها رستورانی است که ستاره‌دار معرفی شده است. غذا در این شهر شما را احاطه می‌کند، با انبوهی از فروشگاه‌هایی که می‌توانید بهترین غذاهای خیابانی را از آن‌ها تهیه کنید. قبل از هر چیز باید به سراغ پانی کا میوسا (ترکیب نان و طحال و جگر سفید)، آرانچینی (کوفته‌های برنجی سرخ شده) و بعد تمام شیرینی‌های سیسیلی مثل کانولی و کاساتا بروید. جلاتو (بستنی ایتالیایی را فراموش نکنید). 

 

Paella
14. خیرونا (اسپانیا)

غذای اسپانیا را همه با پائیا می‌شناسند. غذایی که در 15 سال اخیر تبدیل به شیوه جدید آشپزی اسپانیایی شده است. در شهر کوچک خیرونا در جنوب اسپانیا رستورانی وجود دارد به اسم ال کلر د کان روکا که یک خانواده اسپانیایی آن را می‌گردانند و اغلب از آن به عنوان یکی از بهترین رستوران‌های دنیا یاد می‌شود. شاید با عقل جور درنیاید که این همه راه برای یک رستوران بروید اما مطمئن باشید کشف یک منوی خلاقانه که برنده جایزه نیز شده باشد به این سفر می‌ارزد. صاحبان این رستوران که سه برادر هستند، مسئولیت جادویی را که در این رستوران رخ می‌دهد به عهده دارند و سه ستاره‌ای که از سوی کتاب میشلین دریافت کرده‌اند کاملا شایستهء آن‌ها است.

 

timballo di maccheroni
13. ناپل (ایتالیا)

چطور می‌شود سرزمین پیتزا را فراموش کرد؟ پیتزا در ناپل اختراع شد و احتمالا نمادین‌ترین غذای دنیا محسوب می‌شود. اما ناپل فقط شهر پیتزا نیست. در این شهر نمی‌توانید از کنار غذای دریایی و تیمبالو دی ماکرونی (نوعی پاستا) بگذرید. گذشته از این هیچ غذایی بدون سفولیاتله (نوعی شیرینی) و قهوه همراه آن کامل نیست. امکان ندارد از شام خود در ناپل ناراضی باشید! کافیست خودتان را در کوچه پس‌کوچه‌های باریک تاریخی رها کنید یا یک تکه پیتزا را لای کاغذ بپیچید و در کنار دریا شروع به راه رفتن کنید.

 

chlebíčky
12. پراگ (جمهوری چک)

جذابیت یک سفرهء پراگی بی‌شباهت به زیبایی‌های خود این شهر نیست؛ نوآوری در کنار احترام عمیق به تاریخ و فرهنگ. قصابی معروف ناسه‌ماسو با زنده نگهداشتن تکنیک‌های قصابی کلاسیک عاشقان گوشت را هر بار خوشحال می‌کند و رستوران سیسترز که به غذای سنتی مهمانی‌های چک، چلبیکی طعم و رنگ تازه‌ای بخشیده است. اکنون 25 سال پس از پایان حکومت کمونیستی به لطف موج کافه‌های جدید، کشوری که تا پیش از این مردم آن تنها قهوه‌های فوری می‌نوشیدند به نوشیدن و مزه مزه کردن کاپوچینو روی آورده‌اند. 

 

Cicchetti
11. ونیز (ایتالیا)

هرچند ونیز یکی از پر آوازه‌ترین شهرها در جهان است اما به عنوان یک گزینه برای غذا خوردن شناخته شده نیست. مهم‌ترین دلیل آن هم مربوط به تعداد زیاد توریست‌هایی می‌شود که هر روز به کوچه‌های باریک بین کانال‌ها هجوم می‌آورند. در این شهر انتخاب‌های زیادی خواهید داشت اما دو توصیه برای شما داریم. اول این که نه یک بار، بلکه چندبار به رستوران‌های این شهر مثل کوادری و ایل ریدوتو که هر دو در کتاب میشلین صاحب ستاره هستند سر بزنید. دومین توصیه این است که مثل یک ونیزی فکر کنید و دنبال یکی از رستوران‌های کوچک و محلی برای صرف غذا و نوشیدنی باشید، مانند اوستریای ونیزی که در آن می‌توانید چیچتی، بهترین اسنک‌های ایتالیایی را امتحان و یک ونیزی واقعی بودن را احساس کنید!

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان