خورشت کدو بادمجان از لذیذترین و خوشمزه‌ترین خورشت‌های ایرانی است که معمولا با گوشت قرمز درست می‌شود اما می‌توانید با کمی تغییر در دستورپخت آن این خورشت خوشمزه و لذیذ را با مرغ تهیه و نوش جان کنید. خورشت کدو بادمجان و مرغ هم به اندازه خورشت کدو بادمجان با گوشت خوش طعم است و باید حتما آن را امتحان کنید.

مواد لازم

مرغ 4 تکه

لپه 1 پیمانه

بادمجان 2 عدد

کدو سبز 2 عدد

گوجه فرنگی 2 عدد

رب گوجه‌فرنگی 2 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ 1 عدد

نمک و فلفل به میزان دلخواه

زعفران ساییده 1 قاشق چای‌خوری

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

روغن به میزان لازم

طرز تهیه

1- لپه را از شب قبل با مقداری آب کنار بگذارید تا خیس بخورد و تا روز بعد چند بار آب را تعویض کنید.

2- پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید، سپس زردچوبه و را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند سپس کمی آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

3- لپه‌ها را در یک قابلمه دیگر با چند لیوان آب بپزید تا نرم شود.

4- هنگامی که لپه‌ها کمی نرم شد همراه با رب گوجه فرنگی  به گوشت اضافه کنید.

5- کدو و بادمجان‌ها را پوست بگیرید و با کمی روغن سرخ کنید.

6- کدو، بادمجان و گوجه فرنگی برش داده شده را در یک ماهیتابه بریزید و کمی آبغوره و زعفران به آن اضافه کنید. خورشت را با نمک و فلفل و دارچین مزه‌دار کنید.

7- هنگامی که خورشت جا افتاد، کدو، بادمجان و گوجه فرنگی را در ظرف دلخواه بریزید و خورشت را به آن اضافه کنید.

نوش جان!