سوپ جو از خوش طعمترین و قدیمیترین سوپهای ایرانی است که علاوه بر طعم بسیار دلچسب و فوق العادهاش بسیار سالم و مقوی هم است. این سوپ به دلیل پر ملات بودن جایگزین خوبی برای وعدههای غذایی افراد رژیمی است هم چنین یک غذای سبک و فوق العاده سالم و مفید برای شام شما به حساب میآید. در ادامه میخواهیم نگاهی بکنیم به طرز تهیه سوپ جو
مواد لازم برای تهیه سوپ جو برای 4 نفر
- 1 پیمانه (160 گرم) جو (پوست گرفته)
- 10 پیمانه (حدود یک و نیم لیتر) استاک گوشت
- 2 عدد (140 گرم) هویج (خرد شده)
- 2 ساقه (160 گرم) کرفس
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم
- 100 گرم پنیر پارمسان رنده شده
مواد لازم برای سس سفید
- یک و یک چهارم پیمانه (200 میلی لیتر) شیر
- یک چهارم پیمانه (25 گرم)
- نمک به میزان لازم
- فلفل سیاه پودر شده به میزان لازم
- 2 قاشق سوپ خوری (24 گرم) کره
- یک چهارم پیمانه ( 50 گرم) خامه
طرز تهیه سس سفید
شیر را به آرامی به آرد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار داده و هم بزنید تا غلیظ شود. سپس نمک، فلفل و کره را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید سپس خامه را درون آن بریزید.
طرز تهیه سوپ جو
جو را از بیست و چهار ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، سپس آب آن را خالی کنید و آن را با آب گوشت به مدت سه ساعت بپزید.
وقتی که جو نیم پز شد هویج و کرفس را به آن اضافه کنید و زمانی که جو کاملا پخته شد، یک چهارم پیمانه از آن را جدا کنید و مابقی آن را در آسیاب (مخلوط کن) بریزید تا له شود.
مجددا همراه جو (کنار گذاشته شده) روی حرارت قرار دهید و سس سفید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و اجازه دهید روس حرارت بماند تا جا بیفتد.
پس از اینکه سوپ آماده شد پنیر را به آن اضافه کنید و آن را هم بزنید سپس در ظرف سوپ خوری بریزید و روی آن را با مقداری پنیر رنده شده و جوهای ریز، هویج و کرفس تزئین کرده و سرو نمایید.