یکی از محققان دانشگاه امپریال کالج لندن در مصاحبهای با رسانههای دولتی انگلستان، عنوان کرد: این تحقیق که روی 21 بیمار کبدی انجام شد، این موضوع را مشخص کرد که افرادی که از شکلات تلخ استفاده کردهاند، بیش از بیماران دیگر موفق به کنترل و تحمل درد شدند. در ادامه این مطلب را به نقل از ایران آنلاین بخوانید.
همچنین مصرف شکلات تلخ میتواند از افزایش فشار خون پس از مصرف غذا که باعث بروز ناراحتیهای کبدی در افراد مستعد میشود، بکاهد.
بر اساس این تحقیق مشخص شد آنتی اکسیدان موسوم به فلاوانول در شکلات سیاه و تلخ عامل اصلی در کاهش فشار خون و دردهای مزمن کبدی است و باعث سست شدن عضلات بدن به هنگام احساس دردهای کبدی میشود.
در ادامه همچنین آمده است که وجود ارتباط مستقیم میان مصرف این شکلات و درمان بیماریهای کبدی باعث شده تا برخی از پزشکان این ماده را برای بیماران خود و در کنار داروها تجویز کنند.