ماهان شبکه ایرانیان

افزایش دو برابری ابتلا به دیابت با مصرف «کره»

یافته‌های تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد افرادی که روزی ۱۲ گرم کره مصرف می‌کنند دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.

نتایج یک تحقیق درباره آثار مواد غذایی نشان داده است که خوردن کره می‌تواند حدود 2 برابر موجب افزایش خطر ابتلا به بیماری دیابت در افراد شود. در ادامه این مطلب را به نقل از سلامت آنلاین بخوانید.
 
افزایش دو برابری ابتلا به دیابت با مصرف «کره» 
 
یافته‌های تحقیقاتی پژوهشگران دانشگاه هاروارد نشان می‌دهد افرادی که روزی 12 گرم کره مصرف می‌کنند دو برابر بیشتر در معرض ابتلا به دیابت قرار دارند.
 
چربی اشباع شده حیوانی نظیر کره و پنیر سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده و چربی های ترانس هستند، از اینرو مصرف این چربی ها موجب افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع2 می شود در حالی که مصرف ماست پرچرب با کاهش این ریسک مرتبط است.
 
در حالی که رژیم‌های غذایی گیاهی مملو از حبوبات، غلات سبوس دار، میوه‌ها، سبزیجات و مغزیجات آجیلی بیش از غذاهای حیوانی نظیر گوشت قرمز و گوشت فرآوری شده برای سلامت مفید هستند.
 
محققان تاکید می‌کنند که رژیم غذایی مدیترانه‌ای که سرشار از میوه و سبزیجات تازه، پروتئین‌های کم چرب، چربی‌های سالم نظیر روغن زیتون بوده و مقدار قند تصفیه شده و چربی‌های اشباع شده در آن کم است، برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مزمن بخصوص دیابت نوع2 سودمند هستند.
 
در مطالعه جدید تیم تحقیق داده‌های 3349 شرکت کننده سالم و بدون دیابت، اما در معرض ریسک بالای بیماری قلبی-عروقی، را مورد بررسی قرار دادند. بعد از 4/5 سال پیگیری این افراد، 266 شرکت کننده مبتلا به دیابت شده بودند.
 
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان