کیک لطیف و اسفنجی با عطر قهوه همراه با تکه‌های شکلات تلخ یکی از لذیذترین و خوشمزه‌ترین انواع کیک است که باید حتما آن را درست کنید و از مزه‌ی عالی آن لذت ببرید. در این دستورپخت تمام فوت و فن‌های تهیه این کیک را برای شما گفته‌ایم.

مواد لازم

تخم مرغ 5 عدد

آرد سفید 2 پیمانه

شکر 1 پیمانه

پودر قهوه فوری 2 قاشق غذاخوری

پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری

شکلات تلخ چیپسی 1/2 لیوان

روغن 1/2 لیوان

شیر 1 پیمانه

وانیل 1 قاشق چای‌خوری

بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه

1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

2- تخم مرغ، وانیل و شکر را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید. سپس روغن و شیر را اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه با همزن برقی بزنید.

3- آرد را چند بار الک کنید؛ سپس با بیکیینگ پودر مخلوط کنید و قاشق قاشق به مخلوط اضافه کنید و با یک قاشق هم بزنید.

4- کف قالب کیک را با روغن چرب کنید، 1/3 مایه کیک را با پودر کاکائو ترکیب؛ و 2/3 دیگر مایه کیک را با قهوه فوری که داخل آب جوش ریخته و آب کرده‌اید مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و نصف مایه کاکائویی را بصورت دایره‌ای روی آن بریزید و با یک چاقو یا چنگال طرح‌های فانتزی روی آن ایجاد کنید.

5- قالب کیک را درون فری که گرم شده به مدت 40 دقیقه قرار دهید. هنگامی که کیک پخت آن را از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. کیک را پس از خنک شدن از قالب بیرون بیاورید و روی آن را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!