چیز کیک کدو حلوایی و فندق یکی از خوشمزهترین انواع چیز کیک است که در نیمه دوم سال و فصل کدو حلوایی درست میشود. ترکیب طعم همیشگی چیز کیک با پوره کدو حلوایی و تکههای فندق مزهای جدید و البته لذیذ است که باید حتما امتحان کنید.
مواد لازم
بیسکوییت ساقه طلایی 2 بسته
پنیر ماسکارپونه 200 گرم
خامه 150 گرم
کره 50 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شکر 1 پیمانه
رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چایخوری
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
دارچین 1/2 قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی 1 لیوان
فندق خرد شده 1/2 لیوان
طرز تهیه
1- بیسکوییتها را با میکسر یا گوشتکوب برقی خرد کنید تا پودر شوند؛ سپس با کره نرم شده و کمی دارچین مخلوط کنید.
2- کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید و بیسکوییت را داخل آن بریزید و پخش کنید و با قاشق فشار دهید تا پرس شود و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
3- پنیر خامهای، خامه و شکر را با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغها، پوره کدو حلوایی، رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند؛ مایه چیز کیک را به آرامی داخل قالب بریزید و قالب را در یک پیرکس آب جوش قرار دهید. سپس چیز کیک را به مدت 30-40 دقیقه داخل فری که از قبل با 180 درجه سانتیگراد گرم شده، بپزید.
4- هنگامی که چیز کیک آماده شد از فر در بیاورید. روی آن فندق خرد شده بپاشید و 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید؛ سپس 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید.
طرز تهیه پوره کدو حلوایی:
1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.
2- تخمهای کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازههای یکسان ببرید.
3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.
4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پورهای و یکدست شود.
نوش جان!