چیز کیک کدو حلوایی و فندق یکی از خوشمزه‌ترین انواع چیز کیک است که در نیمه دوم سال و فصل کدو حلوایی درست می‌شود. ترکیب طعم همیشگی چیز کیک با پوره کدو حلوایی و تکه‌های فندق مزه‌ای جدید و البته لذیذ است که باید حتما امتحان کنید.

مواد لازم

بیسکوییت ساقه طلایی 2 بسته

پنیر ماسکارپونه 200 گرم

خامه 150 گرم

کره 50 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شکر 1 پیمانه

رنده پوست لیمو 1/2 قاشق چای‌خوری

وانیل 1/2 قاشق چای‌خوری

دارچین 1/2 قاشق چای‌خوری

پوره کدو حلوایی 1 لیوان

فندق خرد شده 1/2 لیوان

طرز تهیه

1- بیسکوییت‌ها را با میکسر یا گوشتکوب برقی خرد کنید تا پودر شوند؛ سپس با کره نرم شده و کمی دارچین مخلوط کنید.

2- کف قالب کمربندی را با کاغذ روغنی بپوشانید و بیسکوییت را داخل آن بریزید و پخش کنید و با قاشق فشار دهید تا پرس شود و به مدت 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

3- پنیر خامه‌ای، خامه و شکر را با همزن برقی بزنید. سپس تخم مرغ‌ها، پوره کدو حلوایی، رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یک‌دست شوند؛ مایه چیز کیک را به آرامی داخل قالب بریزید و قالب را در یک پیرکس آب جوش قرار دهید. سپس چیز کیک را به مدت 30-40 دقیقه داخل فری که از قبل با 180 درجه سانتی‌گراد گرم شده، بپزید.

4- هنگامی که چیز کیک آماده شد از فر در بیاورید. روی آن فندق خرد شده بپاشید و 2 ساعت در دمای محیط قرار دهید؛ سپس 5-6 ساعت در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه پوره کدو حلوایی:

1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.

2- تخم‌های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید.

3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.

4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پوره‌ای و یک‌دست شود.

نوش جان!