اگر شاغل هستید، احتمالاً به دلیل کمبود وقت همیشه برای آمادهکردن یک غذای سریع دچار مشکل میشوید. به آشپزخانهی روزچین بیایید تا طرز تهیۀ سیبزمینی مغزدار با هاتداگ را به شما آموزش دهیم.
سیبزمینی مغزدار با هاتداگ
برای آموزش این غذای سریع به شما علاوه بر دستورالعمل، یک ویدئو هم برای شما آماده کردهایم.
مواد لازم برای سیبزمینی مغزدار با هاتداگ
سیبزمینی: پنچ عدد (یک کیلوگرم)
هات داگ: هشت عدد
نمک: به میزان دلخواه
فلفل سیاه: به میزان دلخواه
پنیر رندهشده: 100 گرم
، آویشن یا رزماری: یک قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی: به میزان لازم
پودر سوخاری: به میزان لازم
طرز تهیۀ سیبزمینی مغزدار با هاتداگ
سیبزمینیها را با آب در یک قابلمه بریزید و صبر کنید تا به جوش آیند. به مدت نیمساعت صبر کنید سپس با یک چنگال بررسی کنید که سیبزمینیها پخته شدهاند یا نه. اگر پخته شده بودند، آنها را درون یک آبکش بریزید. درحالیکه سیبزمینیها در حال سردشدن هستند، هاتداگها را به تکههای کوچک تقسیم کنید (به همان شکلی که در ویدئو میبینید تکه تکه کنید).
بعد از خنکشدن سیبزمینیها، آنها را پوست بگیرید، خرد کنید و در یک کاسه بریزید. حالا به مقدار دلخواه به آن نمک اضافه کنید. فلفل سیاه و پنیر رندهشده را هم اضافه کنید. پودر سوخاری (آرد) را به بقیۀ مواد اضافه کنید تا حدی که موادتان به یک خمیر نرم و قابلانعطاف تبدیل شوند. مرزه و آویشن (رزماری) را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
وقتی خمیرتان آماده شد، قسمتی از خمیر را بردارید و آن را کف دستتان صاف کنید. یک تکه از هاتداگ را درون آن قرار دهید و خمیر را ببندید. بعد از اینکه خمیرها را آماده کردید، آنها را در فریزر قرار دهید. بعد از 30 دقیقه آنها را از فریزر خارج کنید و در روغن داغ بریزد و سرخ کنید. البته به مدت 30 ثانیه این کار را انجام دهید.
امیدواریم این غذای سریع را در کنار خانواده خود نوش جان کنید و لحظات خوبی را سپری کنید.