ماهان شبکه ایرانیان

بفرمایید کوفته تخم مرغ!

این کوفته یه غذای قدیمی آذربایجانه که با مواد کوفته تبریزی درست میشه، اما بدون گوشت و برای انسجامش از تخم مرغ استفاده میشه و به همین دلیل اسمش کوفته تخم مرغه.

ماهنامه سفره ایرانی: این کوفته یه غذای قدیمی آذربایجانه که با مواد کوفته تبریزی درست میشه، اما بدون گوشت و برای انسجامش از تخم مرغ استفاده میشه و به همین دلیل اسمش کوفته تخم مرغه.

مواد لازم:

  • پیاز: یک عدد
  • گوشت چرخ کرده: 750گرم
  • زیره (پودرشده): یک قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
  • هویج (پخته): یک عدد
  • برگ جعفری: یک مشت
  • تخم مرغ (آب پز): 2 عدد
  • نخودفرنگی (پخته): یک پیمانه
  • پودر سوخاری: 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
 
 کوفته تخم مرغ

روش تهیه:

1. برگ جعفری را ریز خرد کنید.
2. پیاز را رنده کرده و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
3. برگ جعفری ریز خردشده را اضافه کنید.
4. زیره پودرشده را اضافه کنید.
5. پودر سوخاری را اضافه کنید.
6. نمک را اضافه کنید.
7. فلفل سیاه پودر شده را اضافه کنید.
8. مواد را حدود 5 دقیقه ورز دهید.
9. مواد را به ضخامت یک بند انگشت روی سلفون پهن کنید.
10. هویج و تخم مرغ ها را روی مواد قرار دهید به کمک سلفون رول کنید.
11. به آرامی و با دقت رول گوشت را به سینی فر انتقال دهید.
12. نخودفرنگی را روی رول گوشت بریزید (در صورت تمایل می توانید نخودفرنگی را داخل گوشت بریزید).
13. رب گوجه فرنگی را در یک پیمانه آب حل کنید و روی رول گوشت بریزید.
14. روی رول را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گوشت بپزد. کاغذ روغنی روی رول گوشت را بردارید 10 دقیقه دیگر به پخت آن ادامه دهید. سپس برش داده و سرو کنید.

نکته: به جای پودر سوخاری می توانید از نان خشک پودرشده استفاده کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان