ماهنامه کیک و شیرینی: رول شکلات و قهوه یک عصرانه خوش طعم برای عاشقان قهوه است که پیشنهاد میکنیم آن را در عصرهای زمستانی با چای میل کنید.
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
- شکلات تلخ: 120 گرم
- پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
- سفیده تخم مرغ: یک عدد
- پودر شکر: یک پیمانه
- کره (ذوب شده): 50 گرم
- بادام (درشت پودر شده): یک پیمانه
- بادام (ریز خرد شده): 90 گرم
مواد لازم رویه:
- پودر قهوه: یک قاشق چای خوری
- شکلات سفید: 175 گرم
- کره: 35 گرم
- بادام (پرک شده): یک پیمانه
طرز تهیه:
1. شکلات تلخ را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کنید. پودر قهوه را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. سفیده تخم مرغ و پودر شکر را در ظرفی جداگانه با هم به خوبی بزنید تا خامه ای شوند.
3. مخلوط شکلات و قهوه، کره ذوب شده و خنک شده، بادام پودر شده و ریز خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
4. خمیر به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس آن را روی کاغذ روغنی قرار داده و به شکل رول مثلثی در آورید. دوباره خمیر را در سلفون پیچیده و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
طرز تهیه رویه:
1. شکلات سفید و کره را به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) ذوب کرده و با هم مخلوط کنید.
2. بادام پرک شده را اضافه کنید.
3. رول شکلات را از یخچال در آورید و مخلوط را روی آن بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرید و سفت شود.
4. برای سرو، روی آن پودر قهوه بپاشید و برش دهید.