اگر زمانی خواستید سیبزمینیها این مواد خوراکی مغذی، نسبتا ارزان و پراستفاده را برای مدت طولانی یکجا نگهداری کنید، موارد زیر را به خاطر بسپارید. در ادامه این مطلب را به نقل از همشهری آنلاین بخوانید.
چه خود سیب زمینی کاشتهاید و چه یک گونی از آن را یکجا خریداری کردهاید، نگهداری از آنها برای استفاده در زمستان روش خاص خود را دارد.
1. هر کدام از سیبزمینیها را جدا داخل روزنامه بپیچید. سپس در یک جای سرد و تاریک 10 تا 15 درجه سانتیگراد قرار دهید. آنها را با یک لایه دیگر روزنامه بپوشانید و بگذارید حدود یک هفته به همین صورت باقی بمانند. این عمل باعث میشود پوست آنها برای زمستان طولانی پیش رو سفت و ضخیم شود.
2. سیبزمینیها را داخل سبد، جعبه یا لگنهای پلاستیکی دردار بگذارید. چند سوراخ در ته ظرفهای پلاستیکی برای عبور هوا ایجاد کنید.
3. سیب زمینیها را در جاهای سرد و تاریک مانند زیرزمین یا انباری یا هر اتاقی که دما از 1.5 درجه پایینتر و از 4.5 درجه سانتیگراد بالاتر نرود، قرار دهید.
4. جلو منبع نور را بپوشانید. نور باعث میشود سیبزمینیها جوانه زده، بد شوند.
5. هر چند وقت یک بار سری به آنها بزنید و سیبزمینیهای نرم یا جوانه زده را جدا کنید. یک سیبزمینی خراب کل سیبزمینیهای یک جعبه را از بین میبرد.