ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: خوراک گوشت و سبزیجات، غذای ساده و خوش طعمی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
میزان سرو: 4 نفر
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مدت زمان پخت: 2 ساعت
مواد لازم:
- گوشت گوسفندی (خردشده): 500 گرم
- کره: 2 قاشق سوپ خوری
- پیاز (نگینی خردشده): یک عدد
- هویج (خردشده): یک عدد
- رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
- سس کچاپ تند: یک قاشق چای خوری
- فلفل قرمز (پودرشده): یک قاشق چای خوری
- سیب زمینی (خردشده): یک عدد
- نخود فرنگی: یک پیمانه
- برگ بو: 2 الی 3 عدد
- ساقه کرفس (خردشده): 2 عدد
- آرد: یک قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودرشده): به مقدار لازم
- آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
1. کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
2. گوشت خرد شده را در آن تفت دهید تا کاملا برشته شود.
3. پیاز و هویج خردشده را اضافه کرده و تفت دهید.
4. رب گوجه فرنگی و سس کچاپ تند را اضافه کنید.
5. فلفل قرمز پودرشده را اضافه کرده و تفت دهید.
7. آب داغ اضافه کنید، طوری که روی مواد را کاملا آب بپوشاند.
8. پس از یک ساعت، سیب زمینی پوست کنده و خرد شده، نخود فرنگی، برگ بود و ساقه کرفس خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل سیاه بیفزایید.
9. هنگامی که سیب زمینی ها نرم شدند، آرد را در مقدار کمی آب حل کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
10. برگ بو را خارج کنید.
11. خوراک را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.
12. سپس سرو کنید.