پنه نوعی ماکارونی لولهای است که به صورت کج برش خورده است. پای هم که همیشه با آرد و تخممرغ تهیه میشود و چیزی شبیه کیک باریک هستند.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 35 دقیقه
- زمان پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- دو قاشق غذاخوری کره، آبشده
- 2/3 پیمانه خرده نان تست
- 3 قاشق چایخوری آویشن تازه
- 340 گرم پاستا پنه
- دو پیمانه سیب قرمز پوستکنده
- نصف پیمانه پیاز شیرین خردشده
- 3 قاشق غذاخوری کره
- 3 قاشق غذاخوری آرد کامل
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو پیمانه شیر کامل
- نصف پیمانه آب سیب
- 170 گرم پنیر خامهای، نرم شده
- 1٫5 پیمانه پنیر چدار رنده شده
- برگ تازه آویشن
طرز تهیه
1- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. کف ظرف پیرکس مستطیلی را با یک قاشق غذاخوری چرب کنید. 1/3 پیمانه نان تست خرد شده را کف ظرف بریزید و کنار بگذارید. یک قاشق غذاخوری کره باقی مانده را نیز آب کنید. 1/3پیمانه تست خرد شده باقی مانده و یک قاشق چایخوری آویشن را به کره آب شده اضافه کنید و کنار بگذارید.
2- پاستا را با آب و نمک بپزید، آبکش کنید و کنار بگذارید.
3- در یک قابلمه بزرگ، سیبها و پیاز را در سه قاشق غذاخوری کره روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. شیر و آب سیب را اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید مایه روی حرارت بماند تا غلیظ شود. حرارت را کم کنید، پنیر و دو قاشق چایخوری آویشن را اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
4- سس تهیه شده را روی پاستا بریزید و هم بزنید. پاستا را داخل ظرف بریزید و باقی مانده خرده نانهای تست را اضافه کنید.
5- غذا را به مدت 40 دقیقه در فر بپزید تا سطح آن طلایی و برشته شوند. این غذا را با آویشن تازه تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 469
- چربی: 24 گرم
- کلسترول: 71 میلیگرم
- کربوهیدرات: 46 گرم
- فیبر: 2 گرم
- قند: 9 گرم
- پروتئین: 15 گرم
- سدیم: 438 میلیگرم
- پتاسیم: 297 میلیگرم
- کلسیم: 263 میلیگرم
- آهن: 2 میلیگرم