شناسه : ۷۵۲۲۹۱ - چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۳۷
طرز تهیه میرزا قاسمی
میرزا قاسمی یکی از پیش غذاهای اصیل شمالی است که کنار مخلفات مختلفی سرو میشود. این پیش غذای خوشمزه در سراسر ایران محبوبیت خاصی دارد. میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان، والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار، ابداع شده است و به نام او نیز ثیت شده است. چاشنی اصلی این غذا سیر است که به هیچ عنوان نباید حذف شود.
میرزا قاسمی یکی از پیش غذاهای اصیل شمالی است که کنار مخلفات مختلفی سرو میشود. این پیش غذای خوشمزه در سراسر ایران محبوبیت خاصی دارد. میرزا قاسمی توسط محمد قاسم خان، والی حاکم رشت در زمان ناصرالدین شاه قاجار، ابداع شده است و به نام او نیز ثیت شده است. چاشنی اصلی این غذا سیر است که به هیچ عنوان نباید حذف شود.
مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی
- بادمجان قلمی و شیرین 4 عدد
- سیر تازه 1 بوته
- رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی تازه و رنده شده 5 عدد متوسط
- نمک و فلفل به میزان لازم
- لیمو ترش 1 عدد
- تخم مرغ 4 عدد
- زرد چوبه 1 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان یا روغن زیتون 1 استکان
طرز تهیه میرزا قاسمی
- بادمجانها را تا زمانی که پوست آنها به طور کامل ذغالی و داخل آن پخته نشده، روی ذغال نگه دارید تا کاملا کبابی شوند. میتوانید یک سیخ چوبی داخل بادمجانها فرو کنید تا متوجه شوید کاملا پخته شده اند. بادمجانها را کنار بگذارید تا سرد شوند.
- گوجه فرنگی را رنده کرده و سیر را خیلی ریز ساطوری کنید.
- 1 استکان روغن داخل تابه بریزید و تا زمانی که روغن زیاد داغ نشده تابه را روی شعله بگذارید سپس سیر خرد شده و زردچوبه را به روغن اضافه کنید و چند ثانیه با شعله ملایم تفت دهید.
- بادمجانها را خوب پوست کنید، سپس ساطوری کرده و به مواد اضافه کنید. مواد را 1 دقیقه تفت دهید.
- سپس گوجه فرنگی را داخل تابه بریزید و در تابه را بگذارید. شعله را کم کنید و اجازه دهید آب مواد کشیده شود سپس آب لیمو و رب را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
- نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
- تخم مرغها را روی مواد شکسته و بدون اینکه هم بزنید در تابه را بگذارید. بعد از بسته شدن کامل تخم مرغها در تابه را برداربد و آنها را تکه تکه کنید. مواد را هم بزنید تا تخم مرغها کامل خرد شوند.
- در آخر غذا را در ظرفی مناسب سرو کنید و با جعفری تزیین کنید.