ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: این توپک های جگر و گوشت چرخکرده غذایی خوشمزه و سرشار از آهن هستند که برای کسانی که کم خونی دارند بسیار مناسب است.
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم:
- جگر گوسفندی: 300 گرم
- پیاز (خرد شده): یک عدد
- فلفل سبز (خرد شده): 3 عدد
- فلفل قرمز (خرد شده): یک عدد
- گوشت چرخ کرده: 100 گرم
- برگ ریحان (خشک): 2 قاشق سوپ خوری
- تخم مرغ: یک عدد
- پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
- بلغور گندم (پخته): 2 پیمانه
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه: به مقدار لازم
- روغن: برای سرخ کردن
مواد لازم رویه:
- کره: یک قاشق سوپ خوری
- پودر فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه:
1. جگر، پیاز و فلفل سبز و قرمز را در غذاساز یا مخلوط کن با هم به خوبی مخلوط کنید.
2. مواد را به ظرف مناسبی انتقال داده و گوشت چرخ کرده، برگ ریحان خشک، تخم مرغ، بلغور گندم (پخته)، پودر فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.
3. مواد را به خوبی ورز دهید و سپس گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کرده و کف دست خود کمی پهن کنید. وسط آنها را با انگشت کمی فشار دهید.
4. توپک ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی برشته شود.
5. برای تهیه رویه، کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و فلفل قرمز پودر شده را در آن کمی تفت دهید. این مخلوط را روی توپک ها بریزید و سرو کنید.