۱۰ غذای برتر کشور روسیه

در این مقاله، خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین غذاهای روسی را معرفی خواهیم کرد، غذاهای بسیار سالم و مفید که به دلیل دستور پخت خاص‌شان، شهرتی جهانی پیدا کرده اند.

غذای روسی

در این مقاله، خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین غذاهای روسی را معرفی خواهیم کرد، غذاهای بسیار سالم و مفید که به دلیل دستور پخت خاص‌شان، شهرتی جهانی پیدا کرده اند.
سوپ برش

1. سوپ برش(Borsch)

چغندر و برگ کلم ماده‌ی اصلی این سوپ محبوب و بسیار خوشمزه است، مخصوصا در روزهای سرد مسکو که طرفدار‌های آن بیش‌تر هم می‌شوند. سیب‌زمینی، هویج، نمک، پیاز و خامه ترش، از مواد مکمل این سوپ هستند. در کنار این غذا، نان‌سیر یا نان‌چاودار قرار می‌دهند و برخی داخل آن از تکه‌های گوشت یا ماهی نیز استفاده می‌کنند. ادویه‌ی مخصوص برگ بو، طعم این غذا و یا پیش غذا را منحصر به فرد می‌کند. هرگز نباید مسکو را بدون امتحان کردن برش ترک کرد.
پنکیک روسی

2. پنکیک‌های روسی

«بلینی» و «سیرنیکی» دو پنکیک بسیار خوشمزه‌اند که به عنوان صبحانه یا دسر در بیشتر منو‌ها دیده می‌شوند. برای تهیه پنکیک، مانند کرپ از آرد گندم سیاه یا سفید به همراه تخم‌مرغ و شیر استفاده می‌شود. این پنکیک‌ها با خاویار تزئین شده و معمولا در کنار آن سس قارچ، سالامون دودی و یا مربای خانگی و شیرعسل قرار می‌گیرد.
سالاد روسی

3. سالاد روسی

شاید برای‌تان جالب باشد که سالاد الویه، در 1800 میلادی توسط سرآشپز روسی «لوسین اولیویر» از ترکیب سیب‌زمینی، نخود‌فرنگی و تخم‌مرغ نیم‌پز به همراه خیارشور و مقدار زیادی سس مایونز تهیه شد. این سالاد بعدها در جای‌ جای جهان شناخته شد. ترشی‌های ترد و مخصوص روسی از ترکیب گیاهان مختلف محلی، طعم متفاوتی به این سالاد می‌دهند که راز خوشمزگی آن محسوب می‌شود و آن را از الویه‌ای که ما در ایران درست می‌کنیم، متمایز می‌کند.
سالامون دودی

4. شاه‌ماهی نمک‌سود یا سالامون دودی

انواع ماهی‌های رودخانه‌ای و یا آب ‌شور در روسیه به بهترین شیوه‌ها مزه‌دار و طبخ می‌شوند. شاه‌ماهی و سالامون از معروف‌ترین ماهی‌هایی هستند که در منوی رستوران‌ها قرار دارند. «شوبا» و «تارتار» از رایج‌ترین غذا‌های تهیه شده با ماهی هستند که به صورت شکم‌پر با موادی چون سبزیجات پخته شده، پیاز، چغندر و مایونز طعم‌دار شده‌اند.
شیشلیک

5. شیشلیک

اگر مزه‌ی غذاهای دریایی برای‌تان جالب نیست، کباب شیشلیک را حتماً دوست خواهید داشت. در روسیه از گوشت گوسفند، گاو، ماهی یا مرغ مزه‌دار شده برای تهیه این غذای لذیذ استفاده می‌کنند و در کنار آن نان محلی، ترشی‌های روسی و گاهی سس گوجه‌فرنگی تند قرار داده می‌شود.
پیراشکی

6. پیراشکی روسی (دامپلینگ)

ادویه‌های خاص روسی و استفاده زیاد آن‌ها از خامه ترش باعث تفاوت طعم این پیراشکی روسی می‌شود. محتویات آن شامل گوشت گوسفند، گوساله یا گاهی ماهی سالامون چرخ شده است که با سبزیجات پخته می‌شوند و گاهی قارچ پخته هم به آن اضافه می‌کنند. مایه‌ی آماده شده را داخل خمیر نازکی می‌پیچند و در فر قرار می‌دهند. معمولا در کنار این غذا، سوپ سبزیجات نیز سرو می‌شود.
پیراشکی گوشت

7. پیراشکی گوشت

در این کشور نه تنها از گوشت بلکه از ماهی، کلم، سیب‌زمینی، تخم‌مرغ و پنیر به عنوان مواد پرکننده‌ی پیراشکی استفاده می‌شود. این پیراشکی‌های کوچک به عنوان محبوب‌ترین میان‌وعده‌ها، از رستوران گرفته تا دکه، قابل تهیه است و به صورت سرخ‌ شده یا پخته ارائه می‌شود.
کیک عسل

8. کیک عسل

مودویک نام کیک ترد و اسفنجی و لایه‌لایه‌ای است که ترکیب خامه و عسل طعم فوق‌العاده‌ای به آن می‌دهد. در این کیک بین 5 تا 15 لایه عسل در بین طبقات آن قرار داده شده که حتی ظاهر زیبای آن هر بیننده‌ای را به خود جذب می‌کند.
استراناگوف

9. استراگانوف

شناخته شده‌ترین غذای روسی که به عنوان یک وعده‌ی کامل غذایی محسوب می‌شود. بهترین طعم و مزه استراگانوف را در زادگاه آن می‌توان تجربه کرد، اگرچه در خانه هم می‌توانید به راحتی آن را درست کنید. سس تهیه شده برای استراگانوف گوشت یا مرغ، حرف اول را در ایجاد مزه‌ی دلنشین می‌زند، که ترکیبی از قارچ فراوان، خامه، شیر و کره است.
ماشروم جولیین

10. ماشروم جولیین

دسر گرمی‌که در اکثر منوها به عنوان پیش‌غذای گرم نیز دیده می‌شود. این غذا از قارچ خلال شده، خامه ترش، پنیر و خامه تشکیل می‌شود که با تکه‌های نان تست و سبزیجات معطر و ادویه‌ها، طعم بی‌نظیری پیدا می‌کند. علاوه بر این‌ها، تنوع قارچ‌ها و هم‌چنین وسواس آشپزهای روسی در تهیه و پخت مواد اولیه، چاشنی اصلی این پیش‌غذا است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان