پاستا میگو با سس آلفردو یک غذای ایتالیایی-دریایی بسیار لذیذ و خوشمزه است و حتما باید آن را امتحان کنید. این دستورپخت به شما کمک می‌کند که این پاستا را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

میگو پاک شده 350 گرم

پاستا 500 گرم

کره 1/2 پیمانه

خامه پر چرب 1 پیمانه

سیر رنده شده 3 حبه

پنیر پارمزان رنده شده 1 و 1/2 پیمانه

جعفری خرد شده 1/4 پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1-  در یک ماهیتابه 1 عدد سیر خرد شده و کمی فلفل را با 2 قاشق غذاخوری کره تفت بدهید. میگو را به آن اضافه کنید وتفت دهید تا میگو کاملا پخته شود و در نهایت کمی نمک اضافه کنید.

2- کره را در یک شیر جوش ذوب کنید. خامه را به آن اضافه کنید و 5 دقیقه آن را هم بزنید. سیر رنده شده و پنیر پارمزان را با خامه ترکیب کنید. سس را روی حرارت ملایم هم بزنید تا خوب جا بیفتد؛ در نهایت جعفری را به سس آلفردو اضافه و شعله را خاموش کنید.

3- پاستا را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید. سپس با سس و میگوی پخته مخلوط و سرو کنید.

نوش جان!