مجله سرآشپز - سمیه دیندار: این بادمجانهای رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز
- بادنجان بزرگ: 2 عدد
- تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد
- پنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرم
- نعنا (خردشده): 2 ق س
- سماق: 1 ق چ
- زیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)
- خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عدد
- گوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرم
- پنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- روغن زیتون: 3 ق س
روش پخت
1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به 8 ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.
2. سپس آن را داخل تابه چدنی خط دار که از قبل روی حرارت قرار داده و داغ شده، بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.
3. بعد روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و خنک شود.
4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
5. 1 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).
6. بعد رول های بادنجان را در ظرفی بچینید.
7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.
8. سپس به ترتیب زیتون، خیار و گوجه گیلاسی را قرار دهید و روی آن پنیر فتا بپاشید.
9. بعد بقیه روغن زیتون را ریخته و با نعنا تزیین کنید.