ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه مرغ، ماکارونی و پنیر

این غذای ساده را تقریبا همه دوست دارند و بسیار سریع هم آماده می‌شود.

طرز تهیه مرغ، ماکارونی و پنیر

 این غذای ساده را تقریبا همه دوست دارند و بسیار سریع هم آماده می‌شود.

  • تعداد: 5 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

 

مواد لازم

  • 1٫5 پیمانه ماکارونی شکلی
  • روغن
  • 680 گرم سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده
  • ¼ پیمانه پیاز خرد شده
  • 180 گرم پنیر خامه‌ای با سبزیجات و سیر
  • 1 2/3 پیمانه شیر بدون چربی
  • یک قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ¾ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • دو پیمانه برگ‌های تازه اسفناج
  • یک پیمانه گوجه‌فرنگی گیلاسی

 

طرز تهیه

1- در یک قابلمه کوچک، ماکارونی‌ها را بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

2- کف تابه متوسطی، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ و پیاز را بریزید و حدود 4 تا 6 دقیقه تفت دهید تا مرغ‌ها دیگر صورتی نباشند و پیازها نرم شوند. آنها را تفت دهید تا مرغ‌ها تا حدی پخته شوند. در آخر، پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود.

3- در یک کاسه متوسط، شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. همه آن را به طور یکجا داخل مخلوط مرغ بریزید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا بجوشند و حباب روی آنها ایجاد شود. حرارت را کم کنید. پنیر چدار را اضافه کنید تا آب شود. سپس ماکارونی پخته شده را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.

4- در این مرحله، برگ‌های اسفناج و گوجه‌فرنگی‌های گیلاسی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. این ماکارونی را باید گرم سرو کنید.

 

ارزش غذایی

  • 369
  • چربی: 12 گرم
  • کلسترول: 85 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 33 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 6 گرم
  • پروتئین: 33 گرم
  • سدیم: 393 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 494 میلی‌گرم
  • کلسیم: 404 میلی‌گرم
  • آهن: 2 میلی‌گرم

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان