نام این نوشیدنی عجیب است اما به دلیل وجود تکههای آناناس با پوست، به آن نام جوجه تیغی دادهایم.
- تعداد: 12 لیوان
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان سرد شدن: یک تا 48 ساعت
مواد لازم
- دو پیمانه آب آناناس
- دو شاخه رزماری
- 680 گرم ماءالشعیر با طعم آناناس
- یک بطری کوچک ماءالشعیر با طعم سیب
- برش های آناناس با پوست
طرز تهیه
1- در یک قابلمه کوچک، آب آناناس و برگهای رزماری را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشند. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید به حالت نیمجوش حدود 15 دقیقه بماند تا فقط به اندازه یک پیمانه مایع بماند.
2- آب آناناس را از صافی عبور دهید و آن را به مدت 1 تا 48 ساعت در یخچال خنک کنید.
3- در یک پارچ بزرگ، آب آناناس و ماءالشعیرها را با یکدیگر مخلوط کنید. تکههای آناناس را در لیوانها قرار دهید. روی آنها مایع را بریزید و با شاخه رزماری تازه تزئین کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 126
- چربی: 0 گرم
- کلسترول: 0 میلیگرم
- کربوهیدرات: 12 گرم
- قند: 5 گرم
- پروتئین: 1 گرم
- سدیم: 9 میلیگرم
- پتاسیم: 138 میلیگرم
- کلسیم: 20 میلیگرم