شناسه : ۷۶۶۳۲۴ - چهارشنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۵۶
پتاژ هویج و سیب زمینی
پتاژ همان سوپ است، اما سوپی که میکس شده و محتویات آن قابل تشخیص نیست. یکی از بهترین انتخابها برای یک پیش غذای سبک و مقوی در زمستان؛ که با کمترین مواد اولیه میتوانید در منزل تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب میتوانید طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی را بخوانید.
پتاژ همان سوپ است، اما سوپی که میکس شده و محتویات آن قابل تشخیص نیست. یکی از بهترین انتخابها برای یک پیش غذای سبک و مقوی در زمستان؛ که با کمترین مواد اولیه میتوانید در منزل تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب میتوانید طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی را بخوانید.
مواد لازم
هویج 500 گرم
سیبزمینی 250 گرم
پیاز 2 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
کره 1 قاشق غذاخوری
برگ بو 3 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه :
1- سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و همراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.
2- برگ بو را به آن اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی شعله ملایم بپزید و در آخر برگ بو را خارج کنید.
3- سبزیجات پخته شده را داخل میکسر بریزید تا مواد کاملا یکدست شوند.
4- سپس دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کره، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید.
5- پتاژ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با تکههای نان و سبزیهای معطر تزئین و سرو کنید.
نوش جان!