پتاژ همان سوپ است، اما سوپی که میکس شده و محتویات آن قابل تشخیص نیست. یکی از بهترین انتخاب‌ها برای یک پیش غذای سبک و مقوی در زمستان؛ که با کم‌ترین مواد اولیه می‌توانید در منزل تهیه و نوش جان کنید. در این مطلب می‌توانید طرز تهیه پتاژ هویج و سیب زمینی را بخوانید.

مواد لازم

هویج 500 گرم

سیب‌زمینی 250 گرم

پیاز 2 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

کره 1 قاشق غذاخوری

برگ بو 3 عدد

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

1- سیب زمینی، هویج و پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و همراه 1 لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید.

2- برگ بو را به آن اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه روی شعله ملایم بپزید و در آخر برگ بو را خارج کنید.

3- سبزیجات پخته شده را داخل میکسر بریزید تا مواد کاملا یکدست شوند.

4- سپس دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. کره، رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید و چند دقیقه مخلوط کنید.

5- پتاژ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با تکه‌های نان و سبزی‌های معطر تزئین و سرو کنید.

نوش جان!