ماهان شبکه ایرانیان

سوپ؛ سوپ ترکیه‌ای سلیمانیه

سوپ یک پیش‌غذای سبک و عموماً گرم است. این غذا نه فقط به‌عنوان یک پیش‌غذا بلکه به‌عنوان یک درمان طبیعی و سالم برای بیماران و کودکان است. غذای پیشنهادی امروز آشپزخانه روزچین سوپ ترکیه‌ای سلیمانیه است. با ما همراه باشید.

سوپ؛ سوپ ترکیه‌ای سلیمانیه

سوپ یک پیش‌غذای سبک و عموماً گرم است. این غذا نه فقط به‌عنوان یک پیش‌غذا بلکه به‌عنوان یک درمان طبیعی و سالم برای بیماران و کودکان است. غذای پیشنهادی امروز آشپزخانه روزچین سوپ ترکیه‌ای سلیمانیه است. با ما همراه باشید.

یکی از دلایل مهم اهمیت خوردن سوپ، پر کردن معده و کاهش اشتها برای خوردن غذای اصلی است. چون سوپ بیشتر از حبوبات و سبزیجات تهیه می‌شود، چربی و کالری پایینی دارد؛ از‌این‌رو این غذا در رژیم غذایی لاغری افرادی که خواهان کاهش وزن هستند، زیاد دیده می‌شود.

غذاهای ترکیه خوشمزه و متنوع

بروکلی
سوپ بروکلی یک غذای سالم و خوش طمع

همان‌طور که می‌دانید غذاهای ترکی یکی از متنوع‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاها محسوب می‌شوند. در بین ترک‌ها فرهنگ غذایی خاصی وجود دارد و برخی غذاها در بین این مردم از محبوبیت بیشتری برخوردارند. اگر شما خود اهل یکی از شهرهای آذربایجان باشید یا سفری به تبریز و ارومیه و… کرده باشید، حتماً از تنوع غذایی، مخصوصاً از تنوع سوپ‌های آن‌ها آگاه هستید. سوپ کشک، اوماج، گوجه‌فرنگی، کلم قمری از سوپ‌های بسیار خوشمزۀ این مردم به شمار می‌روند.

غذاهای ترکیه بسیار متنوع هستند و شهرتی جهانی دارند. این مردم در غذاهای خود از سبزیجات تازه و گوشت نرم و چاشنی‌دار زیاد استفاده می‌کنند. شاید یکی از دلایل خوشمزه‌بودن غذاهایشان نیز همین باشد. در ادامه سوپ ترکیه‌ای سلیمانیه را خواهیم داشت.

دستور تهیه سوپ ترکیه سلیمانیه خوشمزه

غذای ترکیه
سوپ سلیمانیه یک غذای کامل و پرملات

مواد لازم

  • هویج: یک عدد خرد‌شده
  • سیب‌زمینی: یک عدد خرد‌شده
  • عدس قرمز: یک پیمانه
  • آرد: یک قاشق غذاخوری
  • آب: یک لیتر آب سرد و نیم‌لیتر آب گرم
  • گوشت چرخ‌کرده: 250 گرم
  • پیاز رنده شده: یک قاشق غذاخوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • زیره: یک قاشق چای‌خوری
  • کالاتون: دو قاشق غذاخوری
  • : یک قاشق مرباخوری
  • تخم شترمرغ: یک عدد
  • فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • سیر: دو حبه
  • اسفناج خرد‌شده: نیم کاسه
  • روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
  • کره: یک قاشق غذاخوری
  • آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

غذای رژیمی
سوپ یک غذای سبک و رژیمی

در ابتدا برای درست‌کردن سوپ ترکیه‌ای سلیمانیه خوشمزه سه قاشق غذاخوری روغن زیتون را داخل ظرف مناسب بریزید. در همین حین یک قاشق غذاخوری کره را نیز علاوه کنید. سیرهای خرد‌شده را نیز اضافه کنید. روی مواد حاضر، هویج‌های نگینی خرد‌شده را بریزید. حالا کمی هم زده و اجازه دهید تا هویج‌ها پخته شوند تا زمانی که رنگ هویج‌ها با روغن ترکیب شود. در این مرحله سیب‌زمینی‌های نگینی خرد‌شده را داخل ظرف ریخته و دقایقی صبر کنید تا بپزند. بعد از پخته‌شدن سیب‌زمینی‌ها، یک پیمانه عدس قرمز را که قبلاً شسته و خیس کرده‌اید و نشاستۀ آن کم شده را به مواد پخته‌شده اضافه کنید.

سوپ عدس
سوپ عدس

این عدس‌ها طعم لذیذی به سوپ شما خواهد داد. بعد از پخته‌شدن عدس، یک قاشق غذاخوری آرد را بریزید. خوب هم بزنید. آرد باعث می‌شود تا عدس‌ها با آب مخلوط نشوند. این کار باعث زیباتر و خوشمزه‌شدن سوپ شما می‌شود. حالا که آرد پخته شد، یک لیتر آب سرد داخل قابلمه بریزید. به این دلیل آب سرد اضافه می‌کنیم که آرد گوله گوله نشود. حتماً به این قضیه دقت کنید. آب را آرام آرام اضافه کرده و هم‌زمان سوپ را نیز هم بزنید تا آرد حل شود. وقتی سوپ به جوش آمد، زیر اجاق را کم کنید و بگذارید مواد خوب بپزند.

سوپ قارچ
سوپ خوشمزه قارچ با یک طعم متفاوت

در این حین شما هم به سراغ کوفته‌های داخل سوپ بروید. گوشت چرخ‌کرده را داخل یک ظرف بریزید و به آن پیاز رنده‌شده، زیره، نمک، آرد سمولینا، کالاتون، نصف زرده تخم شترمرغ و کمی فلفل سیاه را اضافه کنید. آرد سمولینا از باز شدن کوفته‌ها جلوگیری می‌کند. حالا مواد را با دست خوب ورز دهید تا مواد به‌طور‌کامل با هم ترکیب شده و طعم یکدیگر را بگیرند. در این مرحله یک ظرف را چرب کنید تا کوفته‌ها به آن نچسبند. همین طور دستان خود را نیز چرب کنید تا از چسبیدن مواد به دست خود جلوگیری شود. کوفته‌ها را در اندازه‌های ریز (مانند آنچه در ویدئو نشان داده می‌شود) درست کنید. حالا نگاهی به سوپ بیندازید. اگر آب آن در اثر جذب آب توسط عدس‌ها کم شده، کمی آب گرم به آن اضافه کنید. کمی هم نمک بریزید.

سوپ بادمجان
سوپ بادمجان با ظاهر و طعمی زیبا

اسفناج‌های خام و خرد‌شده را به سوپ پخته‌شده اضافه کنید. هم بزنید تا اسفناج‌ها از هم جدا شوند. سپس کوفته‌ها را آرام‌آرام داخل سوپ بریزید تا باز نشوند. یکبار به‌آرامی هم بزنید تا کوفته‌ها داخل ظرف پخش شوند و سپس حدود 10 دقیقه بپزید. بعد از این مدت، به اندازه یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو به سوپ اضافه کنید تا طعم سوپ را فوق‌العاده کند. حالا گاز را خاموش کرده و در ظرف را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه سوپ به همین شکل بماند تا خوب جا بیفتد. بعد از 15 دقیقه سوپ ترکیه‌ای سلیمانیه ما آماده سرو است. مطمئناً از خوردن این سوپ لذت خواهید برد.

 

 

این مقاله را در شبکه‌های اجتماعی بازنشر دهید
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان