موس مورل یک دسر بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است. این نوع کیک را معمولا به صورت داغ و همراه با بستنی وانیلی میل میکنند. موس مورل در واقع یک کیک مانند کیک براونی است با این تفاوت که درون آن مایع شکلاتی وجود دارد و با برش کیک مایعی شل از داخل آن بیرون میریزد. ما تصمیم گرفتیم که این دسر خوشمزه را با خامه قنادی سولیانو تهیه کرده و طرز تهیه آن را در اختیار شما قرار دهیم.
مواد لازم برای تهیه موس مورل:
زمان آماده سازی : 25 دقیقه
تعداد نفرات :30 نفر
طرز تهیه موس مورل:
ابتدا خامه سولیانو را خوب هم بزنید بعد از اینکه خوب هم زده شد و حجم گرفت بستنی وانیلی کاله را به خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید سپس مخلوط آنها را داخل کاسه بریزید و خامه صبحانه کاله را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
شیر پرچرب کاله را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد از اینکه شیر به جوش آمد ژلاتین را کم کم به آن اضافه کنید و در حین اضافه کردن همچنان آن را هم بزنید. در آخرشیر عسل و وانیل را به آن اضافه کنید و باز هم بزنید.
شیر را به دمای 70 درجه برسانید (ولرم) و سپس آن را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
مایع به دست آمده را درون قالبهای سیلیکونی دلخواه بریزید و به مدت 24 ساعت داخل فریزر قرار دهید تا کاملا یخ بزند تا به راحتی از قالبها بیرون بیاید.
از سس فرانسوی برای کاور کردن موس استفاده کنید و با شکلات اسلب سفید سوربن آن را تزیین کنید.