نان سیر و سیاه دانه ترکیبی از نان سیر و پنیر گودای سیاه دانه است. نان سیر نوعی نان دارای سیر و روغن زیتون است. این نان معمولاً به صورت باگت درست میشود. این نان با انواع مختلفی از پنیر مانند پنیر چدار، پنیر موزارلا یا پنیر فتا تهیه میشود و در بعضی از رستورانها به عنوان پیش غذا سرو میشود. اما ما تصمیم گرفتیم آن را با گودای سیاه دانه امتحان کنیم و روش تهیه آن را در اختیار شما نیز قرار دهیم.
گودای سیاه دانه، پنیر گودای حاوی سیاه دانه است. این پنیر نیمه سخت دارای بافت زرد رنگ است و از شیر گاو تولید میشود. گودا، یکی از معروفترین پنیرهای جهان و پرفروش ترین پنیر هلند، با رایحهای ملایم و گردویی و طعم و بویی شبیه به خامه دارد و به همین دلیل برای هر ذائقهای خوشایند و مطلوب است. از پنیر گودای سیاه دانه در سالاد و صبحانه، انواع ساندویچهای سرد و گرم و به عنوان پیش غذا میتوان استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه نان سیر و سیاه دانه:
- 2 حبه سیر (کوبیده شده)
- 3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
- نصف قاشق چایی خوری اورگانو (پودر شده)
- 10 گرم برگ ریحان (پاک و خرد شده)
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به میزان لازم
- 1 عدد نان باگت (حلقهای خرد شده)
- 100 گرم پنیر گودای سیاه دانه کاله (ورقهای خرد شده)
- برگ ریحان (پاک شده) مقداری برای تزیین
طرز تهیه نان سیر و سیاه دانه:
سیر، روغن زیتون، اورگانو، برگ ریحان و مقداری نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید سپس با قلم موی مخصوص آشپزی روی نانهای باگت بمالید تا نانها کاملا به مخلوط روغن زیتون آغشته شوند.
پنیر گودای سیاه دانه کاله را روی نانها بچینید و 15 دقیقه در طبقه وسط فری که از 15 دقیقه قبل روی حرارت 200 درجه سانتی گراد گرم کردهاید، قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
پس از این مدت، آن را از فر خارج کنید و روی آن را با برگ ریحان تزیین و سرو کنید.