![ورود مدعی العموم به پرداخت مطالبات معوقه کارگران هفت تپه شهرستان شوش ورود مدعی العموم به پرداخت مطالبات معوقه کارگران هفت تپه شهرستان شوش](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/28/1844240600.jpeg)
حسینی پویا دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان با تاکید بر حل مشکلات معوقه کارگران شرکت هفت تپه گفت: با توجه به تعهدات مسئولان این شرکت تا پایان امسال باقیمانده مطالبات کارگران پرداخت خواهد شد تا در ایام عید مشکل مالی نداشته باشند.
این مقام قضایی تصریح کرد:در نشست 3 ساعته با مسئولان شرکت هفت تپه مشکلات کارگران و شرکت مورد بررسی قرار گرفت و با پیگیریهای انجام شده بخشی از حقوق معوقه کارگران پرداخت شد.
وی با اشاره به حمایت دستگاه قضایی از سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در استان خوزستان تصریح کرد: دراین نشست مصوب شد هیاتی از دادستانی از محل شرکت هفت تپه بازدید کنند و مشکلات شرکت و کارگران را از نزدیک مورد بررسی قرار دهند و دراین راستا برنامه ریزیهای لازم انجام شود.