کیش قارچ و پنیر کممبر یک نوع پای است اما درون آن را با گوشت چرخ کرده یا مرغ و سبزیجات میریزند که ما قارچ را از بین آنها انتخاب کردهایم و برای کرمش هم به جای خامه و آرد و شکر و تخم مرغ، پنیر کممبر و پیاز و گوجه است.
مواد لازم برای تهیه کیش قارچ و پنیر کممبر:
- خمیر تارت
- 500 گرم قارچ ریز دو نیم شده
- 300 گرم پنیر کممبر
- 40 گرم کره
- 3 عدد پیاز خلالی خرد شده
- 1 ساقه کوچک رزماری خرد شده
- نصف قاشق چایی خوری اوریگانو
- 1 قاشق چایی خوری آب لیمو ترش
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- 100 گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
طرز تهیه کیش قارچ و پنیر کممبر:
خمیر تارت را آماده کنید و روی سطح آرد پاشی شده به قطر 3 میلیمتر باز کنید. کف و دیوارههای قالب تارت را با آن بپوشانید و کف قالب ها را با با چنگال سوراخ سوراخ کنید. خمیر را درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 2 تا 3 دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
در تابهای روی حرارت ملایم پیازها را با کره تفت دهید و مرتب هم بزنید تا پیازها کاراملی شوند. سپس قارچ و آب لیمو ترش را اضافه کنید. وقتی آب آن کشیده شد، گوجه فرنگی، رزماری، اریگانو و نمک و فلفل را بیفزایید و کمی تفت دهید. سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید.
داخل تارتها را با مخلوط قارچ پر کنید. برشهای پنیر کممبر را روی آن بچینید. 10 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود. سپس از فر خارج کرده سرو کنید.
برای تهیه خمیر تارت 200گرم کره سرد مکعبی خرد شده را به همراه 1 قاشق چایی خوری نمک و 350گرم آرد الک شده داخل غذاساز بریزید تا مخلوط شود.
3 قاشق سوپ خوری آب سرد را به تدریج به آن اضافه کنید تا خمیر جمع شود. خمیر را به مدت 1 ساعت در کیسه نایلونی در یخچال استراحت دهید. سپس از یخچال خارج و استفاده کنید.