به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، بهنام جعفری نماینده دادستان عمومی و انقلاب کرمان ضمن هشدار به تهدیدکنندگان سلامت غذایی مردم، اعلام کرد: در راستای حفظ حقوق عامه و تامین امنیت غذایی مردم یک رستوران و مرکز تهیه نان فانتزی معروف پلمب شد.

وی با تاکید به اینکه در برخورد با متخلفان امنیت غذایی مردم رافت و گذشت جایز نیست، بیان کرد: امنیت غذایی مردم، یکی از مهمترین مباحث جامعه است و نیاز به سخت گیریهایی دارد که منفعتش در نهایت به خود مردم بازخواهد گشت.
این مقام قضایی اظهار کرد: بازدیدهای سرزده هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان تاثیر مطلوبی بر کیفیت خدماترسانی مراکز عرضه مواد غذایی در شهر کرمان داشته و وضعیت این مجموعهها نسبت به گذشته بهتر شده است و در مجموع روند عرضه مواد غذایی در رستورانها و اغذیهفروشیهای کرمان مطلوب است.

وی در ادامه گفت: در این بازدید به صنوفی که نواقص بهداشتی جزئی داشتند، تذکرات لازم داده شد و در مواردی که مشکلات و عیوب بهداشتی زیاد بود، دستور پلمب و تشکیل پرونده قضائی طبق ماده 688 قانون مجازات اسلامی با توجه به اینکه این امر تهدید علیه بهداشت عمومی میباشد صادر گردید.

وی تاکید کرد: تحقق سلامت و بهداشت جامعه در گروی تلاش همگانی و احساس مسئولیت آحاد مردم و مسئولین مربوطه میباشد.
جعفری تصریح کرد: بازرسیهای هیئت عالی بررسی امنیت غذایی و بهداشتی کرمان ادامه مییابد و به مدت زمان خاصی محدود نمیشود.

این مقام قضائی اظهار داشت: تمامی واحدهای صنفی که مواد غذایی عرضه میکنند اعم از رستوران و شیرینی پزیها و ... موظف به رعایت مقررات مربوط به بهداشت هستند.
شایان ذکر است کارشناسان مرکز بهداشت، دام پزشکی، اداره استاندارد و اماکن در این بازدید نماینده دادستان مرکز استان را همراهی کردند.