ماهان شبکه ایرانیان

۲۵ دستور غذای ساده مخصوص گیاهخوار‌ان [قسمت هشتم]

ما یکی از طرفداران سرسخت غذا و غذا خوردن هستیم

ما یکی از طرفداران سرسخت غذا و غذا خوردن هستیم. غذا خوردن یکی از مهم‌ترین کار‌هایی است که انسان‌ها در طول روز انجام می‌دهند٬ بنابراین برای سلامت جسمی٬ ذهنی و روحی مهم و ضروری است که برای غذایی که می‌خوریم و انتخاب مواد تشکیل دهنده‌‌ی آن وقت بگذاریم تا از وعده‌ی غذایی خود بیشترین استفاده را ببریم. اما همه‌ی ما می‌دانیم که بعضی از شب‌ها شما گیج می‌شوید و می‌خواهید یک دستورغذایی ساده و کاربردی و البته خوشمزه داشته باشید که به سلامتی شما هم صدمه نزند. بنابراین ما برای شما 25 مورد از بهترین غذا هایی که بر پایه سبزیجات تهیه می‌شوند را آماده کردیم. یک نکته‌ی بسیار جالب در مورد این غذاها این است که می‌توان تمام آن‌ها را در وقت بسیار کمی  تهیه کرد. در ادامه با بنیتا همراه باشید.

8- سالاد باقالی به همراه آووکادو و تربچه

این سالاد ترکیبی از مزه‌ی تند و شیرین است. شاید ترکیب تربچه، ‌آووکادو و باقالی در نگاه اول انتخاب شما برای تهیه‌ی سالاد نباشد اما این سالاد از آن دسته غذاهایی است که بعد از اولین امتحان، تبدیل به سالاد محبوب شما خواهد شد. از مزیت‌های این سالاد سبک بودن این ترکیب است. این غذا مجموعاً زمانی حدود 20 دقیقه از شما خواهد گرفت و با مقدار‌هایی که در پایین گفته می‌شود، برای 4 تا 6 نفر مناسب است.

سالاد باقالی

مواد لازم

  • 450 گرم باقالی منجمد پوست کنده شده
  • 1 حبه سیر رنده شده
  • 1 قاشق چایی خوری زنجبیل تازه‌ی رنده شده
  • 2 قاشق چای خوری عسل
  • یک چهارم فنجان سرکه
  • 2 قاشق غذاخوری کنجد بو داده شده
  • 3 قاشق غذا‌خوری روغن زیتون
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • نصف فنجان پیاز خرد شده
  • 3 قاشق غذاخوری جعفری تازه و خرد شده
  • 5 تا 8 عدد تربچه‌ی کوچک حلقه شده
  • 1 عدد آووکادو رسیده‌ی خرد شده

طرز تهیه ی سالاد باقالی

طرز تهیه

1- در یک تابه‌ی متوسط، 4 فنجان آب جوش بریزید و سپس باقالی‌ها را به آن اضافه کنید ولی فقط برای چند دقیقه اجازه دهید که باقالی‌ها بجوشند. ما می‌خواهیم آن‌ها بپزند اما حالت تازه بودن خود را حفظ کنند؛ بنابراین نیازی به پخت طولانی نیست. باقالی‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید خنک شوند.

2-  در یک کاسه‌ی متوسط،‌ سرکه، روغن، سیر، زنجبیل، آبلیمو، عسل و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید؛ شما برای سهولت کار می‌توانید این مواد را با استفاده مخلوط کن ترکیب کنید؛ اما اگر مخلوط‌ کن در دسترس نبود و یا علاقه‌ای به استفاده از آن نداشتید با استفاده یک چنگال و البته داشتن بازویی قوی، می‌توانید همین کار را انجام دهید. در این مرحله سس سالاد آماده است.

3- در یک کاسه‌ی بزرگ، باقالی‌ها، پیاز، جعفری، آووکادو و تربچه را مخلوط کرده و به آرامی آن‌ها را هم بزنید به طوری که این مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. شما می‌توانید سس را بر روی باقالی‌ها ریخته و یا در ظرفی جدا سرو کنید. در پایان، دانه‌های کنجد را بر روی سالاد ریخته تا ظاهر و طعم بی‌نظیر این سالاد تکمیل گردد.

4- سالاد شما آماده‌است،‌ از آن لذت ببرید.

در قسمت‌های بعدی با ما همراه باشید.

 

####9141-6904-10655###%


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان