استیک تکه گوشت گوساله است که به صورت کبابی طبخ شده و با انواع سس میل میکنند. برای تهیه استیک گوشت را در خلاف جهت ماهیچه برش میزنند. در ادامه میخواهیم با طر تهیه فیله استیک با سس بلوچیز همراه شما باشیم.
مواد لازم برای تهیه استیک با سس بلوچیز
![استیک گوشت گوساله استیک گوشت گوساله]()
- 2 قاشق غذاخوری کره
- 5 تکه فیله گوساله با ضخامت 3 سانتیمتر
- یکسوم پیمانه پیاز ساطوری شده
- 1 حبه سیر ساطوری شده
- یکدوم پیمانه آب گوشت
- یکچهارم پیمانه آویشن ساطوری شده
- دوسوم پیمانه خامه
- یکدوم پیمانه پنیر بلوچیز رنده شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- نمک و فلفل سیاه به مقدارلازم
طرز تهیه استیک با سس بلوچیز
فر را با حرارت 190 درجه سانتیگراد روشن کنید.
کره را به همراه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون روی حرارات قرار دهید تا گرم شود.
فیله را با نمک و فلفل مزهدار کنید و هر طرف آن را به مدت 3 تا 4 دقیقه در تابه قرار دهید تا قهوهای شود سپس آنها را در فر از پیش گرمشده به مدت 12 تا 15 دقیقه قرار دهید تا کمی مغز پخت شود. فیلهها را از فر خارج کرده درون فویل بپیچید تا گرم بمانند.
در تابه یک قاشق غذاخوری زیتون بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پیاز و سیر ساطوری شده را به مدت 2 دقیقه در روغن زیتون تفت دهید سپس آب گوشت و آویشن را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد تا کمی غلیظ شود.
خامه را به آب گوشت اضافه کنید و هم بزنید تا سس قوام پیدا کند. بلوچیز رنده شده را در این مرحله بیفزایید. زمانی که پنیر کامل ذوب شد و سس یکدست و یکنواخت شد، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید از روی حرارت بردارید.
استیک را با سس بلوچیز سرو کنید.
میتوانید از پوره سیب زمینی، سبزیجات گریل و قارچ تفت داده شده نیز در کنار این غذا استفاده کنید. سس بلوچیز را به همراه ساندویچ استیک نیز میتوانید سرو کنید.
چند نکته برای پخت استیک
ضخامت گوشت نباید کمتر از نصف بند انگشت باشد.
هرگز به گوشت تهیه شده، آبلیمو نزنید.
اگر گوشتتان ضخیم بود، حرارت اجاق را کم کنید تا گوشت مغز پخت شود.
ظرفی که برای طبخ استفاده میکنید، باید تابه چدنی یا تابه تفلونی باشد زیرا استیک در ظرفهای دیگر طعم مناسبی پیدا نخواهد کرد.