می گویند همیشه لبخند بزنید، عشق را در دلتان نگهدارید و کیک شکلاتی را در دهانتان. کیک شکلاتی علاوه بر طعم شیرین شکلات و ظاهر وسوسه انگیز آن، به دلیل استفاده از آرد، تخم مرغ و کاکائو دارای ارزش غذایی قابل توجهی است. بیایید با هم یک کیک شکلاتی جذاب درست کنیم و روی آن را با شکلات سوربن رنده شده تزیین کنیم تا بیشتر از همیشه عشق به شکلات در دلمان و بیشتر از دلمان لذت آب شدن این خوردنی خوشمزه و دوستداشتنی را حس کنیم.
مواد لازم برای درست کردن کیک شکلاتی:
- 350 گرم شکلات تلخ رنده شده سوربن
- 4 عدد تخم مرغ
- 140 گرم شکر
- 170 گرم روغن مایع
- 200گرم شیر
- 1/4 قاشق چای خوری وانیل
- 400 گرم آرد
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
مراحل آماده سازی:
تخم مرغها، شکر و وانیل را 5 دقیقه با دور تندِ همزن هم بزنید. شیر و روغن را اضافه کنید و کمی بزنید. آرد و بیکینگ پودر را سه بار با هم الک کرده و سپس داخل مواد بریزید، مخلوط کنید و ده ثانیه هم بزنید. حالا 150 گرم شکلات تختهای را با قسمت چیپسکن رنده، رنده کرده و داخل مواد بریزید و کمی مخلوط کنید. مواد را داخل قالب 20 در 30 مستطیل شکل یا 23 سانتی گراد که قبلا با روغن چرب کردهاید بریزید.
طرز تهیه:
کیک را در فر با دمای 180 درجه به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزید. یک چنگال داخل کیک بزنید، اگر وسط کیک خشک بیرون آمد روی آن را گریل کنید. برای تزئین میتوانید 100 گرم شکلات تختهای را بن ماری کنید (روش ذوب کردن با حرارت غیر مستقیم) و روی کیک بریزد و باقیمانده شکلات را رنده کرده و روی کیک بریزید. هرچه شکلات درشت تر رنده شود کیک شکل بهتری پیدا میکند. طعم این کیک که دستور تهیه آن مانند کیکهای دیگر است بخاطر تکههای شکلات آب شده وکمی هم آب نشده ، فوق العاده است. این کیک را مشابه کیکهای دیگر به صورت کیک قابلمهای و بدون فر هم میتوان پخت.