ماهنامه کیک و شیرینی: کوکی تزیینی از جمله کوکی هایی است که می توانید در جشن ها و میهمانی های سفره های هفت سین از آن استفاده کنید و به دلخواه تزیین نمایید. آنچه که در تصویر می بینید نمونه های پیشنهادی است که با فوندانت های رنگی و با استفاده از مالدهای سیلیکونی انجام شده و با آیسینگ کامل شده و همچنین به عنوان چسب نیز از آن استفاده شده است. امید است موارد فوق بتواند نظر شما را جلب نموده و ایده مناسبی برای آماده کردن کوکی و شیرینی در مناسبت های شاد شما دوستان باشد.
مواد لازم خمیر شیرین:
- آرد: 450 گرم
- کره: 300 گرم
- شکر: 150 گرم
- تخم مرغ: یک عدد
- وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
مواد لازم تزیین:
- خمیر فوندانت: 200 گرم
- ترافل های رنگی: به مقدار لازم
- شکر ایزومالت: 100 گرم
طرز تهیه:
- ابتدا خمیر را به این روش آماده کرده بپزید.
- کره و شکر را به همراه وانیل با همزن برقی بزنید تا کرمی، صاف و یکدست شود.
- تخم مرغ را اضافه کنید و بعد از مخلوط شدن آرد را یکباره اضافه کنید.
- خمیر را جمع کرده و داخل یک کیسه نایلونی به مدت 2 ساعت استراحت دهید.
- سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به دفعات به ضخامت 3 میلی متری باز کرده و با استفاده از کاتر دلخواه کاتر بزنید.
- برای تهیه این کوکی بعد از قالب خوردن شیرینی مرکز آن را با کاتر کوچکتر درآورده داخل سینی بچینید. دقت کنید برحسب اندازه شیرینی ها زمان پخت از 20- 12 دقیقه تغییر می کند.
- شیرینی را بعد از پخت داخل سینی خنک کنید.
- سپس برای تزیین آماده شوید.
- برای تهیه این نوع کوکی شکر ایزومالت را روی حرارت قرار داده تا ذوب شود.
- سپس سینی را با فویل بپوشانید و روی فویل را چرب کنید.
- شیرینی ها را که در مرکز آن حفره ایجاد کرده اید روی فویل قرار داده و یک شیرینی را به رو و دیگری را پشت و رو قرار دهید و داخل حفره را با شکر ذوب شده پر کنید و بعد از خنک شدن روی آن را ترافل رنگی ریخته و 2 عدد شیرینی را به هم بچسبانید.
- روی شیرینی را با استفاده از خمیر فوندانت که به شکل اصلی شیرینی کاتر زده اید پوشش داده و با استفاده از مالد خمیرها را که رنگ کرده اید فرم داده و روی شیرینی با استفاده از چسب خوراکی بچسبانید.