به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بنیاد شهید و امور ایثارگران در هفتهای که گذشت شاهد رویدادهایی بود که در این بسته خبری به آن می پردازیم.
سید مرتضی حسینی مدیر کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران، به عنوان دبیر ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار از رقابت 140 اثر از 28 استان کشور در جشنواره رقابت 140 اثر از 28 استان در جشنواره ملی تئاتر خبر داد.
حسینی با اعلام این خبر افزود: مرحله بازبینی ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار از سه شنبه 24 بهمن آغاز شده است و هیئت انتخاب جشنواره ششم متشکل از اردلان شجاع کاوه، محمود فرهنگ، افسانه زمانی، مجید امرایی و توحید معصومی است.
دبیر ششمین جشنواره ملی تئاتر ایثار با اشاره به تعداد آثار شرکت کننده در جشنواره خاطرنشان کرد: پس از مرحله اول که بازخوانی متون 570 اثر نمایشی بوده است در مرحله بازبینی 140 گروه نمایشی از 28 استان کشور باهم به رقابت میپردازند.
اسلام کریمی رئیس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را دعوت مردم به صلح و آرامش برشمرد.
وی در ادامه تصریح کرد: با هجمه ای که استکبار در تمام بخش های مورد تصور خود به این سرزمین، از بدو پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی وارد کرد، جلوههای ایثار نیز در جنبههای مختلف در جای جای این سرزمین به رخ جهانیان کشیده شده است.
رئیس مرکز دانش پژوهان و تشکل های شاهد و ایثارگر بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: حضور پر آب و رنگ منابع انسانی در قالب نیروهای رزمنده که با حداقل امکانات و تجهیزات در برابر دشمن تا دندان مسلح صف آرایی کرده و به مقابله پرداختند تنها بخشی از فداکاریهای رزمندگان دفاع مقدس است.
فریده اولاد قباد، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، در همایش ایثار زبان صلح جهانی، اظهار کرد: زنان ایران اسلامی در جریان جنگ تحمیلی و پیروزی آن، نقش مهمی را ایفا کردند.
وی تصریح کرد: هنوز از پیروزی انقلاب اسلامی، زمان زیادی نگذشته بود که عراق با هم پیمانی با چند کشور دیگر به کشور ما حمله کرد و مردم ما قهرمانانه مقابل آنها ایستادند و اگر حضور پر رنگ زنان در جنگ تحمیلی و همراهی آنها با رزمندگان اسلام وجود نداشت، هرگز پیروزی رقم نمیخورد.
اولاد قباد در ادامه یادآور شد: زنان با تقدیم بیش از 6 هزار شهید، 5 هزار و 700 جانباز و همچنین 2 هزار و پانصد زن پزشک در پشت جبهه نقش آفرینی کرده و سرانجام این پیروزی بزرگ و ارزشمند را رقم زدند.
علیرضا ولی پور، رئیس در همایش «ایثار، زبان صلح جهانی» اظهار کرد: هدف از برگزاری همایش ایثار، و همایش های این چنینی، این است که دستاوردهای خوبی برای کشور، منطقه و حتی برای سراسر جهان داشته باشد.
رئیس همایش «ایثار، زبان صلح جهانی» خاطرنشان کرد: ایثار از نشانه ها و ثمرات ایمان به شمار میرود و در قرآن کریم نیز در آیه های متعدد به این موضوع اشاره شده است و ایثار و ایثارگری، از سرمایههای فرهنگی کشور بوده و همواره باید برای حفظ این سرمایههای ارزشمند تلاش کنیم.
ولی پور با اشاره به مفهوم ایثار در فرهنگ جوامع مختلف تاکید کرد: برای ما مهم است که نظر متفکران و فرهیختگان معاصر در خصوص ایثار و فرهنگ ایثار در جنبههای مختلف آن چیست و این افراد چه دیدگاهی نسبت به موضوع ایثار دارند.
سید منصور میرمرادی معاون توسعه منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: گسترش ارائه خدمات الکترونیک به ایثارگران ضمن افزایش کیفیت و تسریع در ارائه خدمات به پویایی مجموعه بنیاد و رضایتمندی ایثارگران منجر میشود.
معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران در نشست مشترک با استاندار تهران و مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستانهای استان تهران و تهران بزرگ اظهار کرد: مجموعه بنیاد یکی از نهادهایی است که نوع خدمات و شرایط آن بسیار خاص و ارزشمند است.
میر مرادی با اشاره به مختصات و ویژگیهای بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: همان طور که معمار کبیر انقلاب اسلامی و رهبر معظم انقلاب بنیاد را از دستگاههای خاص و برجسته معرفی کردهاند، بر همین مبنا نیز همه کارکنان بنیاد باید پر تلاش و پر توان قدم بردارند که خدماتی که به خانواده معظم شهدا و ایثارگران ارائه میشود به بهترین شیوه و با بالاترین کیفیت باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پایان مراسم افتتاحیه جشنواره سرچشمه سرخ در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: نمایشگاه سرچشمه سرخ با ارائه آثاری با کیفیت و برجسته در حوزه ایثار و شهادت، به ویژه اثرهای هنرمندان در خصوص شهید بهشتی، برای من تداعی گر روزهای حضور شهید بهشتی و یاد و خاطرات او بود.
وی در ادامه تصریح کرد: در مجموع میتوان از همه کارهای موجود در نمایشگاه سرچشمه سرخ، به عنوان آثاری بدون نقص، زیبا و برجسته یاد کرد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: آشنایی نسل نوجوان و جوان با انقلاب و شهدا و اینکه چه هزینه گرانی برای پیروزی انقلاب اسلامی و تداوم آن پرداخت شده است، رسالت مهمی برای فعالان و فرهنگ سازان این حوزه است.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: برای آشنایی هر چه بیشتر نسل جدید و جوان کشور با فرهنگ ایثار و شهادت باید از روشهای جدید بهرهمند شویم.
وی در ادامه تصریح کرد: تاسیس بنیاد شهید با فرمان امام خمینی(ره) با دو هدف اساسی بهبود وضعیت معیشتی ایثارگران و همچنین مسئله ترویج فرهنگ ایثار و شهادت تاسیس شد.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، در برقراری و ماندگاری امنیت و آرامش فعلی کشور نقش مهمی دارد.
محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشور گفت: ایران با وجود برخورداری از تسلیحات نظامی، با دارایی ارزشمندی هچون حضور مردم ایثارگر از سایر کشورهای منطقه متمایز شده است.
وی تصریح کرد: فرهنگ ایثار مردم ایران در مظاهر ایثار و عشق به اهل بیت(ع) و به ویژه امام حسین(ع) ریشه دارد و در وجود ملت جای گرفته است.
ظریف خاطرنشان کرد: دشمنان، ایران را به عنوان قدرتمندترین کشور منطقه میشناسند و نباید یادمان برود که آنچه ایران را قدرتمند جلوه میدهد فرهنگ ایثار، خودباوری و استقلال است.