ماهان شبکه ایرانیان

اسکندری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد

خدمات درمانی و بهداشتی در حج ۹۷ منسجم تر ارائه می شود

روابط عمومی و امور بین الملل سازمان حج و زیارت از افزایش انسجام خدمات درمانی و بهداشتی مورد ارائه به حجاج در مراسم حج ۹۷ خبر داد.

افزایش انسجام خدمات درمانی و بهداشتی در حج 97وحید اسکندری سرپرست دفتر ریاست و مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان حج و زیارت در گفتگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛اظهار کرد: خدمات درمانی و بهداشتی به منظور رفاه حال حجاج ایرانی در مراسم حج سال آینده، نسبت به سال ‌های گذشته منسجم تر ارائه خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به حجاج به صورت مشترک از طرف کادر درمانی عربستان و همچنین تیم‌های درمانی ایرانی مستقر در نقاط تعیین شده ای در منا، عرفات و سایر بخش‌ ها به زائران بیت الله الحرام ارائه می‌شود.

 مدیر کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان حج و زیارت خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا انواع خدمات مورد نیاز زائران خانه خدا را در مراسم حج سال آینده با کیفیت و کمیت بیشتری به آنها ارائه کنیم.

افزایش انسجام ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در حج 97

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان