ژله رولی از ژله های بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی دارد. این ژله را می توان به سادگی در منزل تهیه و در مدل های مختلف تزیین کرد. در این مطلب با آموزش طرز تهیه ژله رولی خوشمزه و پرطرفدار آشنا می شویم.
ژله رولی یکی از ژله های بسیار خوشمزه است که علاوه بر طعم فوق العاده, ظاهری زیبا دارد و اکثر افراد در مجالس خود ترجیح می دهند از این ژله نیز استفاده کنند. طرز تهیه ژله رولی بسیار ساده است و آن را می توان در رنگ های مختلفی تهیه و تزیین کرد.
طرز تهیه ژله رولی خوشمزه و ایده آل
مواد لازم ژله رولی
1- بستنی وانیلی : 1/2 لیوان
2- پودر ژله : 1 بسته ( به رنگ دلخواه)
3- آب جوش : 1 لیوان سرخالی
طرز تهیه ژله رولی زیبا
در اولین مرحله از طرز تهیه ژله رولی, پودر ژله را با آب جوش به روش بن ماری خوب مخلوط کنید تا جایی که هیچ دانه ژلاتینی باقی نماند. سپس کمی صبر کنید تا مایع ژله کمی سرد شود و در ادامه بستنی را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بستنی در ژله آب شود و به آرامی بستنی را با ژله مخلوط کنید. دقت کنید مخلوط را نباید خیلی هم زد چون در این صورت دسر ژله ایی, دو رنگ نمی شود.
در مرحله بعدی از طرز تهیه ژله رولی, ظرف نچسبی که ترجیحا مستطیلی است انتخاب کنید و درون آن را سلفون بکشید و مخلوط ژله رولی را روی آن بریزید و ظرف را در یخچال به مدت 45 دقیقه قرار دهید. بعد از گذشت 45 دقیقه, ظرف را از یخچال بیرون آورده و برش های موازی روی ژله ایجاد کنید. سپس این برش ها را آهسته رول کنید و مجددا داخل یخچال قرار دهید و پس از گذشت 1 ساعت, ژله رولی آماده سرو می باشد. ژله رولی را می توان با پودر ژله در رنگ های مختلف تهیه کرد.
تزیین ژله رولی در رنگ های مختلف
همانطور که در عکس ها مشاهده می کنید, ژله رولی را می توان در رنگ های مختلف تهیه و تزیین کرد, اما طرز تهیه ژله رولی در هر رنگ, مشابه طرز تهیه ی بیان شده در این مطلب است.