سالاد اندونزی از خوشمزه ترین سالادها به شمار می رود که برای تهیه آن از مواد ساده ایی استفاده می شود. افراد این سالاد را به شیوه های مختلفی تهیه می کنند.
سالاد اندونزی یکی از سالادهای خوشمزه و خوش طعم می باشد که با مواد ساده ایی تهیه می شود و سرشار از مواد مغذی است. این سالاد را با مواد مختلفی تهیه می کنند اما مواد اصلی این سالاد شامل سیب زمینی, گوجه فرنگی, نخود فرنگی, کالباس, خیار شور و … می باشد. در این مطلب با طرز تهیه سالاد اندونزی اصل و خوشمزه آشنا می شویم.
طرز تهیه سالاد اندونزی اصیل
مواد لازم سالاد اندونزی
1- سیب زمینی : 250 گرم
2- گوجه فرنگی خرد شده : 1 عدد متوسط
3- نخود فرنگی : 100 گرم
4- کالباس خرد شده : 150 گرم
5- خیار شور خرد شده : 150 گرم
6- سس مایونز : به مقدار لازم
7- گل کلم پخته و خرد شده : 150 گرم
8- هویج پخته و خرد شده: 100 گرم
9- کلم بروکلی پخته شده : در صورت تمایل
دستور تهیه سالاد اندونزی
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد اندونزی, سیب زمینی را آب پز کنید و پس از پخته شدن کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شود و سپس آن ها را به قطعات ریزی خرد کنید. در مرحله بعدی تهیه سالاد اندونزی, گوجه فرنگی, کالباس, خیار شور, گلم کلم, هویج, نخود فرنگی, سس مایونز و سیب زمینی های آماده شده را با یکدیگر کاملا مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانید از کلم بروکلی پخته شده در این سالاد استفاده کنید. در انتها سالاد آماده شده را درون یخچال قرار داده و به مدت حداقل 5 ساعت صبر کنید و سپس سالاد اندونزی را می توانید سرو کنید.
برخی از افراد از کنجد و کنسرو ذرت در این سالاد استفاده می کنند که البته این مواد اختیاری است و جزء مواد اصلی سالاد اندونزی به شمار نمی آید.
تصاویری از تزیین سالاد اندونزی
در ادامه تصاویری از تزیین سالاد اندونزی را برای شما عزیزان قرار داده ایم:
امیدواریم از آموزش طرز تهیه سالاد اندونزی رضایت داشته باشید توجه کنید که تزیین سالاد اندونزی می تواند نقش مهمی در زیبایی سفره شما داشته باشد. برای مشاهده طرز تهیه انواع سالاد کلیک کنید.