ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه فلافل لبنانی ترد و خوشمزه

فلافل یکی از انواع غذا های لبنانی بسیار خوشمزه و تند است و چاشنی اصلی این غذای لبنانی فلفل است. در این مطلب آموزش طرز تهیه فلافل لبنانی اصیل را مشاهده خواهید کرد.

فلافل یکی از انواع غذا های لبنانی بسیار خوشمزه و تند است و چاشنی اصلی این غذای لبنانی فلفل است. در این مطلب آموزش طرز تهیه فلافل لبنانی اصیل را مشاهده خواهید کرد.

فلافل غذایی تند است که همراه با ترشی سرو می شود. شما می تونید این غذا را به راحتی در منزل طبخ کنید تا پایان مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه فلافل لبنانی را به شما عزیزان آموزش بدهیم.

در این مطلب طرز تهیه فلافل اصیل لبنانی و مواد لازم برای تهیه این نوع غذای خوشمزه را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم. در طرز تهیه این نوع غذا می توانید سبزی های موجود در این غذا را بخار پز کنید.

طرز تهیه فلافل لبنانی خوشمزه



مواد لازم

نخود : 400 گرم
سیر درشت : 3 حبه
پیاز بزرگ : 1 عدد
باقلای خشک : 400 گرم
فلفل سبز تند خرد شده : 1 عدد
پیازچه : 4 عدد
جعفری خرد شده : 1 پیمانه
آرد : 3 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز : 1.5 قاشق مرباخوری
پودر زیره سبز : 2 قاشق مرباخوری
بیکینگ پودر : 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز : به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی : به میزان لازم

طرز تهیه فلافل لبنانی روش تهیه فلافل لبنانی

در طرز تهیه فلافل لبنانی باقلا و نخود را از 24 قبل در مقداری آب خیس کنید تا نفخ آن ها به طور کامل گرفته شود. پوست باقلا و نخود خیس شده را بکنید و با کمک خرد کن برقی و یا گوشت کوب باقلا و نخود را به خوبی له کنید سپس سیر و پیاز و پیاز چه و فلفل سبز و جعفری ادویه ها و بقیه مواد را به باقلا و نخود اضافه کنید و آن ها را به خوبی له کنید.

طبخ فلافل لبنانی اصیل در منزلمواد فلافل لبنانی

سپس مخلوط مواد فلافل لبنانی را به مدت یک ساعت در محیطی مناسب قرار بدهد.

مخلوط مواد فلافل
بعد از مدت زمان ذکر شده گلوله های گردو شکلی را از مخلوط موا فلافل لبنانی بردارید و گلوله ها را به شکل شامی های گرد در بیاورید و در یک سینی مناسب آن ها را بچینید.

طبخ فلافل لبنانی در خانه

بعد از 20 دقیقه آن ها با روغن فراوان مخصوص سرخ کردنی در تابه ای مناسب سرخ کنید تا رنگ آن ها طلایی شود.

روش طبخ فلافل خوشمزه فلافل لبنانی

می توانید از زیره سیاه نیز در طرز تهیه فلافل لبنانی استفاده کنید. بعد از اینکه فلافل ها به خوبی سرخ شدند می توانید آن ها را به همراه نان لواش و دوغ و ترشی انبه و بادمجان و یا هر نوع ترشی دلخواه میل کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان