ماهان شبکه ایرانیان

خانه داری بهتر و نکات خانه داری قابل توجه

*-* برای براق کردن کفش از وازلین استفاده کنید و سپس واکس بزنید.نکات خانه داری*-*اگر واکس در اختیار ندارید از اسپری پاک کننده شیشه استفاده کنید و ازاین روش برای تمام چرم ها می توان استفاده کرد

نکات خانه داری


*-* برای براق کردن کفش از وازلین استفاده کنید و سپس واکس بزنید.

نکات خانه داری


*-*اگر واکس در اختیار ندارید از اسپری پاک کننده شیشه استفاده کنید و ازاین روش برای تمام چرم ها می توان استفاده کرد .

*-*با قهوه غلیظ می توان به کفش های مشکی از جنس چرم جیر دوباره جلا داد برای این کار یک قطعه اسفنج قهوه را روی کفش بزنید و رویه ان را تر کنید البته باید خالص باشد .

*-*اگر کفش سفید دارید و میخواهید همیشه درخشان باشد روی ان یک سیب زمینی خام بمالید تا کفش شما تمییز و درخشان باشد .

*-*برای رفع بوی بد کفش در ان روزنامه بگذارید تا هم رطوبت کفش را از بین ببرد و هم به کفش قالب دهد .

*-*هنگام خرید کفش هر دو لنگه کفش را به پای خود ازمایش کنید زیرا در بیشتر مواردپای راست و چپ تفاوت دارند .

*-*دوختن درز لباس کمی دشوار است برای این کار یک تکه صابون خشک و سفت روی ان بمالید با این روش سوزن خیاطی را براحتی درون پارچه فرو رفته و به اسانی انرا میدوزد.

*-*ایا کیک شما در هنگام برش خرد می شود ؟پس از انکه کیک سرد شد پیش از انکه سرد بریدن کیک ان را به مدت ده دقیقه در فریزر بگذارید .
جایگزینی برای روغن در کیک
*-*اگر رژیم دارید به جای روغن از سس سیب استفاده کنید برای اینکار سیب ها را پوست بگیرید و در مخلوط کن پوره کنید این سس جایگزین خوبی برای روغن در کیک است.

*-*برای کاهش چربی و بهتر شدن مزه کیک یک دوم کره را جایگزین یک موز له شده کنید.

*-*برای انکه عسل یا مربا به ان نچسبد ان را با روغن چرب کنید و یا ان را در اب جوش قرار دهید.

*-*برای از بین بردن بوی ماهی ان را در شیر قرار دهید تا هم بوی ان از بین برود وهم به ان مزه ای خوب ببخشد.

*-*برای انکه متوجه شوید که ماکارونی پخته است یک قطعه را در قابلمه قرار دهید اگر چسبید پخته است.

*-*بر پخت غذااز اب سرد استفاده کنید چون طعم ومزه بهتری به ان میدهد.

*-*برای انکه برنج شما هنگام جوشیدن سر نرود کمی کره یا روغن به ان اضافه کنید.

*-*برای انکه بوی سیر یا پیاز از دست شما برود دست خود را با خمیر دندان قهوه یا کمی نمک بشویید.

*-*اگر دوست دارید مربایی که درست کرده اید شکرک نزند مقداری اب لیمو در پایان پخت به ان اضافه کنید

برگردان : مجله اینترنتی دلگرم

مترجم : نرگس زارعی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان