ژله رولتی یکی از انواع ژله های خوشمزه و خوش طعم است این ژله ظاهری زیبا و جذاب دارد ژله رولتی برای همه فصل های سال مناسب است و شما می توانید این نوع ژله را در منزل تهیه کنید. در ادامه مطلب طرز تهیه ژله رولتی را به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.
ژله رولتی یکی از مناسب ترین دسر ها برای اغلب مهمانی ها و مجالس است اگر شما می خواهید از مهمان هایتان پذیرایی با شکوهی را داشته باشید ژله رولتی بهترین ایده برای پذیرایی شما است. طرز تهیه ژله رولتی به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید این نوع ژله زیبا را با صرف هزینه اندکی تهیه نمایید.
برای تهیه ژله رولتی مانند ژله بستنی از پودر ژله و مقداری بستنی استفاده می شود. ژله های زیبایی مانند ژله رولی و ژله رنگین کمان و ژله تزریقی از مناسب ترین انواع ژله برای مجالس و مهمانی ها هستند. در این بخش علاوه بر آموزش روش تهیه ژله رولتی فوت و فن های طلایی آشپزی برای تهیه این نوع ژله را ملاحظه خواهید کرد.

مواد لازم
پودر ژله با طعم دلخواه : 1 بسته
آب جوش : 1 لیوان
بستنی وانیلی : 2/3 لیوان
طرز تهیه ژله رولتی
در مرحله اول آموزش ژله رولتی ابتدا یک بسته پودر ژله با طعم دلخواه در یک لیوان آب جوش به روش بن ماری یا همان حرارت غیر مستقیم حل کنید.

می توانید برای حل کردن پودر ژله مخلوط پودر ژله و آب جوش را بر روی حرارت کتری و یا سماور قرار دهید.

بعد از این که پودر ژله به خوبی در درون آب جوش حل شد بستنی را از درون فریزر خارج کنید و به پودر ژله حل شده بستنی را اضافه نمایید و کمی صبر کنید تا بستنی خودش به آرامی در درون پودر ژله حل شود.


در مرحله بعدی طرز تهیه ژله رولتی ظرفی با ابعاد 20 در 30 را تهیه نمایید و همه سطح ظرف را سلفون بکشید و سپس همه سطح ظرف را با مخلوط ژله رولتی بپوشانید توجه داشته باشید که نباید در هنگام ریختن ژله در درون ظرف آن را هم بزنید.

بعد از این که همه مخلوط ژله را در درون ظرف ریختید ظرف حاوی ژله را در درون یخچال به مدت 45 دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده ظرف را از درون یخچال بیرون آورید و سپس سطح ژله را با کمک چاقو تیز و خیسی برش های موازی و منظم 2 سانتی متری بزنید.


سپس ژله را به آرامی بپیچید ( رول کنید ) و بعد از رول کردن ژله ها آن ها را در ظرف مناسبی بچینید و بعد آن ها را در درون یخچال به مدت 2 ساعت قرار دهید تا ژله ها به خوبی منسجم شوند و به اصطلاح خودشان را بگیرند.



فوت و فن های طلایی در تهیه ژله رولی
- ژله رولی را باید در زمان موعد از یخچال خارج کنید در غیر این صورت در هنگام رول کردن ژله ترک می خورد.
- اگر می خواهید ژله رولتی چند رنگی را داشته باشید می توانید پودر ژله با رنگ های مختلف را با بستنی مخلوط کنید و به روشی که در این مطلب گفته شد آن ها را تهیه کنید.


- اگر می خواهید ژله رولتی بعد از رول کردن به شکل گل رز در آید می توانید در هنگام برش زدن در سطح ژله آن را دالبری برش بزنید.


- زمان هایی که در این مطلب آشپزی مطرح شد تقریبی است و با توجه به درجه یخچال، این زمان ها ممکن است بیشتر و یا کمتر شوند.
- وقتی که بستنی را به پودر ژله اضافه می کنید آن را هم نزنید. زیرا هم زدن بستنی و پودر ژله باعث می شود که دسر شما دو رنگ شود.

بعد از این که ژله رولتی را آماده کردید، می توانید برای تزیین ژله از شکلات های رنگی و ترافل و پودر پسته و … استفاده نمایید. امیدواریم از مشاهده طرز تهیه ژله رولتی نهایت لذت را ببرید و سعی کنید این ژله خوشمزه را حتما در منزل تهیه کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده انواع طرز تهیه دسر با ژله کلیک کنید.