رولت های غذایی از انواع پیش غذا های خوشمزه ای هستند که معمولا داخل این رولت ها با کالباس و گوشت پر می شود, در ادامه این مطلب طرز تهیه رولت اسفناج را با بهترین روش و به صورت مرحله به مرحله به شما عزیزان آموزش می دهیم.
اسفناج از انواع سبزیجات خوشمزه و خوش طعمی است که در طرز تهیه انواع پیش غذا ها نظیر رولت اسفناج و بورانی اسفناج مورد استفاده قرار می گیرد. طرز تهیه رولت اسفناج در منزل به راحتی امکان پذیر است و شما می توانید این رولت خوشمزه را با سس لیمو سرو کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
رولت اسفناج و رولت گوشت و رولت کالباس از انواع غذا های خوشمزه و لذیذی هستند که دارای خواص زیادی برای بدن می باشند و شما می توانید این نوع رولت های مقوی و لذیذ را در برنامه غذایی هفتگی خود و خانواده تان قرار دهید.
مواد لازم برای 6 نفر
- تخم مرغ : 8 عدد
- اسفناج ریز خرد شده : 1 کیلو گرم
- شیر : 3 قاشق غذاخوری
- آرد : 3 قاشق غذا خوری
- پودر سیر : 1 قاشق غذا خوری
- روغن مایع : 600 گرم
- نمک و فلفل : به میزان لازم
مواد لازم برای داخل رولت
- قارچ تفت داده شده : 250 گرم
- پنیر خامه ای : 150 گرم
- ژامبون گوشت : 3 ورق
طرز تهیه رولت اسفناج
ابتدا اسفناج ها را به صورت ریز خرد کنید و سپس اسفناج های خرد شده را در درون تابه ای مناسب بریزید و تابه را بر روی حرارت شعله گاز قرار دهید تا اسفناج ها مقداری پخته شوند و سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا اسفناج ها سرد شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه رولت اسفناج زرده و سفیده تخم مرغ را جدا کنید.
سپس زرده تخم مرغ را به همراه آرد و شیر و پودر سیر و نمک و فلفل به اسفناج ها اضافه کنید و همه مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
در درون ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را آنقدر هم بزنید تا کاملا کف کند سپس سفیده زده شده را به مخلوط مواد رولت اسفناج اضافه کنید و مواد را به آرامی هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط و یکدست شوند.
در مرحله بعدی طرز تهیه رولت اسفناج قالب مستطیل شکلی را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید و مواد رولت را در درون قالب فر بریزید و قالب فر را به مدت 20 تا 30 دقیقه در درون فر قرار دهید تا رولت به خوبی بپزد.
بعد از مدت زمان ذکر شده روی شبکه توری را با کمک حوله و یا دستمال پارچه ای بپوشانید سپس رولت را بر روی شبکه توری برگردانید و با دقت کاغذ روغنی را از روی سطح رولت بردارید و پنیر خامه ای را بر روی رولت پخش کنید ژامبون گوشت را بر روی رولت قرار دهید و سپس قارچ های تفت داده شده را بر روی رولت بریزید و رولت را بپیچانید.
مواد لازم برای تهیه سس لیمو
- کره : 30 گرم
- آرد سفید گندم : 2 قاشق غذا خوری
- زعفران : به میزان لازم
- پوست لیمو رنده شده : 1 قاشق چای خوری
- خامه : 1/2 پیمانه
- آب لیمو : 2 قاشق غذا خوری
- شیر : 1/2 پیمانه
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سس لیمو
برای تهیه سس لیمو ابتدا کره را بر روی حرارت گاز قرار دهید تا ذوب شود سپس آرد را به کره اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. در مرحله بعدی روش تهیه سس لیمو شیر را به آرد تفت داده شده بیافزایید و مخلوط آرد و شیر را هم بزنید تا یکدست شوند سپس رنده پوست لیمو ترش و نمک و فلفل و زعفران و خامه را به مواد سس اضافه کنید و سس را از روی حرارت گاز بردارید و آب لیمو ترش را به سس لیمو اضافه کنید و سس لیمو را به همراه رولت اسفناج سرو کنید.
در این مطلب با طرز تهیه رولت اسفناج و سس لیمو آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این پیش غذای خوشمزه و خوش طعم در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش طرز تهیه رولت های غذایی متنوع به بخش انواع رولت مجله آرگا مراجعه کنید.