قارچ‌های شکم‌پر با پنیر بز و سبزیجات

این قارچ‌های شکم‌پر برای میان وعده یا پیش‌غذا بسیار مناسب هستند. حتما یک‌بار تهیه و امتحان کنید.

قارچ‌های شکم‌پر با پنیر بز و سبزیجات

این قارچ‌های شکم‌پر برای میان وعده یا پیش‌غذا بسیار مناسب هستند. حتما یک‌بار تهیه و امتحان کنید.

  • تعداد: 24 عدد
  • زمان تهیه: 30 دقیقه
  • زمان سرد شدن: 10 دقیقه
  • زمان پخت: 25 دقیقه

مواد لازم

  • 24 عدد قارچ بزرگ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • یک قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
  • 3 حبه سیر رنده شده
  • یک قاشق چایخوری آویشن تازه
  • 3/4 پیمانه نان تست خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری پیازکوهی خرد شده
  • دو قاشق چایخوری پوست لیمو رنده شده
  • یک پیمانه پنیر بز
  • ¼ پیمانه دانه کاج بوداده

طرز تهیه

  1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید و کنار بگذارید. قارچ‌ها را تمیز کنید. ساقه آنها را خارج کنید و خرد کنید. در یک کاسه کوچک، یک قاشق غذاخوری روغن و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنیدو آنها را روی قارچ‌ها بمالید. سپس قارچ‌ها را داخل سینی بچینید.
  2. برای مواد میانی، در یک تابه بزرگ، یک قاشق غذاخوری روغن و کره را روی حرارت ملایم گرم کنید. قارچ‌های خرد شده، پیازچه، سیر، آویشن و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آنها را 8 تا 10 دقیقه تفت دهید تا قارچ‌ها برشته شوند و آب آنها کشیده شود. از روی حرارت بردارید. 10 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.
  3. نان‌های تست خرد شده و پوشت رنده شده لیمو را اضافه کنید. هم بزنید. سپس پنیر و دانه‌های کاج را بیفزایید.
  4. با قاشق از مایه داخل قارچ‌ها قرار دهید. آنها را 15 دقیقه بپزید تا برشته شوند. این اسنک را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 56
  • چربی: 4 گرم
  • کلسترول: 5 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 3 گرم
  • فیبر: 0 گرم
  • قند: 1 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • سدیم: 108 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 82 میلی‌گرم
  • کلسیم: 20 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر