ماهان شبکه ایرانیان

فوائد شگفت انگیز خیساندن پیش از مصرف بادام در آب

مصرف بادام خیسانده شده که به عنوان یک غذای کامل در نظر گرفته می‌شود، به اثبات رسیده است که از نظر سلامت و همچنین زیبایی بسیار مفید است

فوائد شگفت انگیز خیساندن پیش از مصرف بادام در آب
مصرف بادام خیسانده شده که به عنوان یک غذای کامل در نظر گرفته می‌شود، به اثبات رسیده است که از نظر سلامت و همچنین زیبایی بسیار مفید است. این مغز حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین E، اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6، منیزیم، کلسیم، فسفر، سلنیوم، مس، نیاسین و روی است. هنگامی که بادام در آب خسیانده می‌شود، نوعی مهار کننده آنزیم از پوست آن آزاد می‌شود که در اصل وسیله‌ای است در محافظت از دانه تا زمانی که رطوبت را به منظور جوانه زنی به خود جذب کند. اکثر ما نمی‌دانیم که با خوردن بادام به روش اشتباه، ممکن است تمام فوائد سلامتی بخش آن را از دست دهیم. حتی فراتر از آن می‌تواند به دستگاه گوارش نیز آسیب وارد سازد. تمامی فوائد سلامتی بخش موجود در بادام تنها زمانی به طور مطلوب عاید شما خواهد شد که ابتدا آن را در آب خیسانده و سپس مصرف کنید. خیساندن بادام، فیتاتها را خنثی ساخته و مواد مغذی موجود در بادام را آزاد می‌سازد، در نتیجه آن را میان وعده‌ای خوشمزه ساخته که می‌تواند به منظور طعم و نیز مواد مغذی با انواع مواد غذایی ترکیب شود.
بهبود هضم

بیشتر بخوانید: حقایق تغذیه‌ای شیر بادام


• هنگامی که بادام در آب خسیانده می‌شود، نوعی مهار کننده آنزیم از پوست آن آزاد می‌شود که در اصل وسیله‌ای است در محافظت از دانه تا زمانی که رطوبت را به منظور جوانه زنی به خود جذب کند.
• این مهار کننده آنزیم به دسترسی بهتر مواد مغذی موجود در بادام کمک کرده و هضم آنها را آسانتر می‌سازد.
• طبق مطالعه انجام شده توسط مؤسسه تحقیقات غذایی، خیساندن این مغز در آب تنها راه آزاد ساختن آنزیم لیپاز است که به هضم چربی‌ها کمک می‌کند.

کمک به کاهش وزن

• به گزارش مجله بریتانیایی تغذیه، بادام سرشار از ویتامین E و نیز چربی‌های اشباع نشده مونو (با یک پیوند دوگانه) است که وجودشان جهت پایین آوردن کلسترول بد بسیار مفید است.
• چربیهای اشباع نشده مونو همچنین اشتها را مهار ساخته در نتیجه بادام خیس خورده از پرخوری جلوگیری کرده به کاهش وزن کمک می‌کند.
• در ازای هر 10 پوند یا 5ر4 کیلوگرم از وزن، 1 بادام خیسانده شده را مصرف کنید. تنها در صورتی که قصد اضافه کردن بر وزن خود را دارید، مقدار بیشتری مصرف کنید، و چنانچه بخواهید از وزنتان کاسته شود، مقدار کمتری از آن را مصرف نمایید. مجموع تعداد بادام را می‌توان به دسته‌هایی تقسیم کرد و در طول روز مصرف نمود.

کمک به جلوگیری از ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی

• به گزارش مجله اروپایی تغذیه بالینی، بادام خیسانده شده به افزایش لیپوپروتئین‌های با چگالی بالا (HDL) و کاهش سطح لیپوپروتئین‌های کم چگال (LDL) کمک کرده که به کنترل مؤثر سطوح کلسترول که برای قلب مفید است کمک می‌نماید.
• ویتامین E موجود در بادام به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده که به کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی کمک می‌کند، اسید فولیک به کاهش سطح هموسیستئین کمک کرده بطوریکه خطر انسداد شریانی را کاهش می‌دهد، در حالی که منیزیم موجود به جلوگیری از بروز حملات قلبی کمک می‌کند.
• بادام خیسانده شده همچنین به کاهش سی راکتیو پروتئین یا پروتئین واکنشگر C کمک کرده در نتیجه التهابی که به عروق خونی صدمه می‌زند را به حداقل می‌رساند.

کمک به پیشگیری از سرطان

• طی مطالعه انجام شده در سال 19980 مشخص شد که ویتامین B17 یا لتریل موجود در بادام وسیله‌ای جهت مبارزه با سرطان بوده و امید به زندگی را افزایش می‌دهد.
• خطر ابتلاء به سرطان نیز به دلیل سطح پایین چربیهای اشباع شده و سطوح بالای ویتامین E موجود در بادام به حداقل می‌رسد.
• فلاونوئیدهای موجود در بادام از توانایی سرکوب تومور پروستات و سرطان سینه برخوردارند.

کمک به کنترل دیابت و فشار خون

• به گزارش مجله تغذیه، بادام خسیانده شده هنگامی که با رژیم کم کالری مصرف شود، سطوح قند خون، انسولین و سدیم را کاهش داده و سطوح منیزیم و آنتی اکسیدانهای محافظ را افزایش می‌دهد، در نتیجه دیابت و فشار خون تحت کنترل در می‌آیند.

نقشی حیاتی در طول دوران بارداری

• دلیل اصلی که به زنان باردار توصیه می‌شود بادام خیسانده شده مصرف کنند این است که فولیک اسید موجود در بادام احتمال نقص مادرزادی را در نوزادان تازه متولد شده به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد.

استفاده متفاوت از بادام خیسانده شده برای مشکلات مختلف مرتبط با سلامت

علاوه بر فوائد سلامتی بخشی که در بالا اشاره شد، در این بخش فوائد بی‌شمار دیگر بادام خیسانده شده را در رابطه با برخی مشکلات مرتبط با سلامت معرفی می‌کنیم. مقدار تعیین شده از بادام را به مدت یک شب در آب قرار داده تا خیس خورند، سپس به هنگام صبح پوست آنها را کنده و از دستورالعمل‌های داده شده پیروی کنید.
• 8 تا 10 عدد از آنها را آسیاب کرده تا فرم خمیری یا پوره مانند به خود گرفته و مصرف کنید. انجام این کار به مدت حدوداً 3 ماه موجب درمان کم خونی می‌شود.
• بادام‌ها (8 تا 10 عدد) را آسیاب و به شکل پوره درآورید. یک قاشق چایخوری جوز هندی و یک سر انگشت پودر زنجبیل خشک را به این خمیر افزوده، در یک لیوان شیر گرم مخلوط نموده و بنوشید. این کار به رفع عصبانیت و اضطراب کمک خواهد کرد.
• 1 عدد بادام و 1 عدد خرمای خشک را به مدت یک شب در آب قرار داده خیس بخورند. بادام را پوست کنده و آن را با خرما آسیاب کنید. به منظور درمان هایپومنوره (پریود ناکافی)، این پوره با کره و مقداری آبنبات شکری نرم (Suger candy) به مدت 3 ماه مصرف نمایید.
• 2 قاشق چایخوری کره و مقدار کمی آبنبات شکری را به حدود 10 بادام اضافه کنید. به منظور بهبود توانایی به خاطر سپاری بهتر و به عبارت دیگر بهبود حافظه، آن را حدود 2 ماه مصرف نمایید.
• حدود 5 عدد از این مغز گیاهی را آسیاب کرده تا به پوره تبدیل شود، آن را با یک لیوان آب بهم زده و بنوشید. این نوشیدنی به بهبود سریعتر بثورات ناشی از آبله مرغان کمک می‌کند.
• مقدار کمی آبنبات شکری را به حدود 5 عدد بادام افزوده و آنها را آسیاب کرده تا به شکل پوره درآیند. این خمیر یا پوره را به منظور تسکین سرفه مداوم منتج به اشکال در تخلیه مخاط دو مرتبه در روز مانند آبنبات لیس بزنید.
• حدود 05ر1 اونس کره را در 10 تا 12 عدد بادام مخلوط کرده و مصرف کنید یا می‌توانید پیش از آن بادامهای خیسانده شده را با مقدار مساوی دانه فلفل آسیاب کرده، آبنبات شکری به آن افزوده و خمیر بدست آمده را لیس بزنید. هر دو معجون به ویژه برای افرادی که سعی در غلبه بر لکنت زبان دارند مفید است. به طور مداوم به مدت چند ماه جهت نتیجه گرفتن استفاده کنید.
• حدود 6 عدد بادام را خیسانده، 3 عدد هل سبز و 2 عدد خرما در آب به مدت یک شب قرار داده خیس بخورند (ترجیحاً در یک ظرف سفالی). صبح روز بعد بادامها را پوست کنده، هسته خرماها را درآورده و آنها را به شکل پوره درآورید. حدود 5ر2 اونس آبنبات شکری و 8ر1 اونس کره را به این خمیر افزوده و مثل آبنبات لیس بزنید. این کار به بهبود سریعتر بیماران مبتلا به یرقان کمک خواهد کرد.
• حدود 59 میلی‌لیتر گلاب و 15 قطره روغن چوب صندل را به پوره بادام (5 عدد) افزوده و این مخلوط را درون بطری به خوبی تکان دهید. این پوره یا خمیر را روی صورت و بدن سه مرتبه در روز قرار داده تا از لک پوست رها شوید. لایه‌ی ضخیم‌تری از این پوره را روی نقاط تیره قرار داده و پیش از شستشو به مدت نسبتاً طولانی گذاشته بماند.
• 10 عدد بادام را آسیاب و به پوره تبدیل کنید. آن را با خامه پف کرده بیامیزید و روی پوست به عنوان مرطوب کننده قرار دهید. این کار برای پوست خشک بسیار عالی بوده، بافت آن را بهبود بخشیده و نرم می‌سازد.
این لطف طبیعت است که چنین مواد غذایی طبیعی بسیار عالی مانند بادام را به ما ارزانی داشته است. مسئولیت ما در قبال آن استفاده صحیح از چنین موهبتی است.
منبع مقاله : برگرفته از سایت بازل
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان