به گزارش شبکه خبری تورنتونیوز، این کارشناسان توصیه میکنند که برای پیشگیری از این سرطان به اندازه کافی سبزیجات مصرف کنید. بیشتر سبزیجات منابعی از ترکیبات و مواد مهم ضد سرطان هستند و به همین خاطر تاکید میشود که مخلوط مناسبی از تمام انواع این سبزیجات برای مقابله با سرطان سینه استفاده شود.
همچنین اگر میخواهید مواد مغذی موجود در این سبزیجات بهتر جذب بدنتان شود، آنها را در روغن زیتون طبخ کنید. اسفناج، کلم بروکلی، هویج، گوجه فرنگی، چغندر و کدو تنبل از سبزیجات بسیار مفید هستند و خواص ضد سرطانی فوق العادهای دارند.
همچنین توصیه میشود که در انتخاب میوههای مناسب دقت کنید. برای مقابله با سرطان سینه مصرف میوههایی که رنگ تیره دارند به میوههای پرکالری ارجحتر هستند. علاوه بر اینها مصرف غلات سبوسدار و نیز محدود کردن مصرف فرآوردههای لبنی برای مقابله با این سرطان توصیه میشود.
این کارشناسان در پایان تاکید کردند نکته آخر ولی بسیار مهم این است که روغن زیتون سلاحی جادویی برای مقابله با سرطان سینه است که هم برای طبخ غذاها و هم بعنوان ماده افزودنی به سالاد قابل استفاده است.
خبرگزاری دانشجویان ایران – تهران