کیک شکلاتی دبل چاکلت و بادام پرک، کیکی خوشمزه و بسیار هیجان انگیز است که باید حتما امتحان کنید. این کیک را با استفاده از دستورپخت زیر میتوانید در منزل تهیه و به عنوان عصرانه همراه با چای یا قهوه نوش جان کنید.
مواد لازم
آرد 200 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شکر 250 گرم
شیر 1/2 پیمانه
روغن 3/4 پیمانه
پودر کاکائو 5 قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ذوب شده1 پیمانه
وانیل 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
رنده پوست لیموترش 1 قاشق چایخوری
بادام پرک 1/2 پیمانه
طرز تهیه
1- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
2- مواد خشک (آرد، پودر کاکائو، وانیل، بیکینگ پودر) را داخل یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
3 - تخم مرغ، شکر، رنده پوست لیموترش، شیر و روغن را خوب با هم مخلوط کنید و برای 5-6 دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و در آخر شکلات تلخ ذوب شده و 2/3 از پرک بادام را به آن اضافه کنید.
3- مخلوط آرد را کم کم به مایه اضافه کنید و با یک لیسک هم بزنید تا یکدست شود.
4- قالب کیک را چرب کنید و مایه کیک را درون قالب بریزید و درون فری که از قبل روشن کردهاید به مدت 45-50 دقیقه بپزید.( یک خلال دندان داخل کیک فرو ببرید و اگر پس از این که از کیک خارج کردید خشک بود، کیک شما آماده است.)
5- کیک آماده شده را کنار بگذارید تا خنک شود، سپس از قالب خارج و روی آن از باقی ماندهی پرک بادام بپاشید و سرو کنید.
نوش جان!