نان های محلی خراسان جنوبی

از روزگاران قدیم تاکنون نان، اصلی ترین قوت مردم بوده است

از روزگاران قدیم تاکنون نان، اصلی ترین قوت مردم بوده است. وجود تنوع گیاهان دارویی در استان خراسان جنوبی باعث پخت نان هایی با طعم های متفاوت با توجه به تنوع گیاهی هر منطقه و شهر از این استان شده است که از جمله انواع نان‌های محلی را می توان نان دو آتشه، نان نوجوش، تفتان، روغن جوش، کماچ ، جان جانی، زردی ، ترشی ، نان قلفی ، نان گاورس، نان جو، نان سمنو، نان شلغمی، نان کلمبه ، نان سر پیازی، نان کنجدی و نان سر قلفی را نام برد .

نان های محلی خراسان جنوبی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان