محققان در این مطالعه برای اولین بار ارتباط مهمی را میان گلوکز قند خون و این بیماری تحلیل رونده عصبی کشف کردهاند. محققان دانشگاه «بث» در این مطالعه متوجه شدند که گلوکز اضافی در خون به یک آنزیم حیاتی که در یک واکنش التهابی نسبت به مرحله اولیه این بیماری دست دارد، آسیب میزند. آنها دریافتند که سطح زیاد قند خون میتواند به توانایی بدن برای مبارزه با تجمع غیرعادی پروتئینها در مغز که مشخصه کلیدی بیماری آلزایمر است، آسیب بزند. سطح غیرطبیعی بالای قند خون یا هیپرگلیسمی، یک ویژگی شناختهشده دیابت و چاقی است و از پیش مشخصشده است که بیماران دیابتی با افزایش خطر ابتلا به آلزایمر روبرو هستند. اکنون محققان، ارتباط مولکولی ویژهای را میان گلوکز و بیماری آلزایمر کشف کردهاند که نشان میدهد افرادی که قند زیادی مصرف میکنند اما دیابت ندارند نیز با افزایش خطر ابتلا به آلزایمر روبرو هستند. محققان هشدار دادند، افرادی که قند بسیار زیاد مصرف میکنند صرفنظر از اینکه دیابت دارند یا ندارند در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دارند.
اوج مصرف چربی و مواد قندی در افراد چه زمانی است؟
منبع:سپیدآنلاین