شناسه : ۸۲۸۰۳۴ - دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۰:۲۵
لازانیای کدو سبز
این سبک از لازانیا گیاهی است و با کمترین مواد اولیه تهیه میشود و مزهای عالی دارد. با این روش میتوانید کودکان را به سبزیجات علاقهمند؛ و به جای فست فود و غذاهای مضر، لازانیایی سالم و خوشمزه نوش جان کنید.
این سبک از لازانیا گیاهی است و با کمترین مواد اولیه تهیه میشود و مزهای عالی دارد. با این روش میتوانید کودکان را به سبزیجات علاقهمند؛ و به جای فست فود و غذاهای مضر، لازانیایی سالم و خوشمزه نوش جان کنید.
مواد لازم
کدو 3-4 عدد متوسط
قارچ 500 گرم
گوجه فرنگی 4 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
آرد 2 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
کره 3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا به میزان دلخواه
آویشن، فلفل و نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
1- کدوها را از درازا برش بزنید؛ طوری که ضخامت هر برش حدود یک سانتیمتر باشد.
2- پیاز، قارچها، گوجه فرنگیها را خرد کنید و با کمی روغن زیتون تفت دهید و در آخر سیر رنده شده را اضافه کنید.
3- سس بشامل را تهیه کنید. برای این سس باید آرد را با مقداری کره تفت دهید و بعد شیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود.
4- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
5- ظرف دلخواه را با کمی روغن چرب کنید. سپس لایه لایه کدو بچینید و روی آن از سس گوجه و سس بشامل بریزید و به همین ترتیب ظرف را پر کنید و در آخر روی آن پنیر بریزید.
6- لازانیای کدو را به مدت 30 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید، سپس از فر در بیاورید و اجازه دهید خنک شود و سرو کنید.
نوش جان!