ذرت مکزیکی یک غذای کامل که سرشار از ویتامینهای گروه A، B، C و املاح معدنی کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن و مواد نشاستهای است. رنگ زرد ذرت به دلیل وجود زئین و آنتیاکسیدان بوده و آنزیمها و فیبر نامحلول آن برای محافظت از روده و پیشگیری از یبوست و بواسیر مفید است. وجود گوگرد، سیلیس، آهن و کلسیم این غذا را تبدیل به غذای خوبی برای مو و ناخن کرده است چون باعث جلوگیری از ریزش مو، شکسته شدن، ترکیدن و گوشه کردن ناخنها میشود.
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی
![ذرت مکزیکی ذرت مکزیکی](/Upload/Public/Content/Images/1396/12/23/1117090947z.jpeg)
- 400 گرم ذرت منجمد پمینای کاله
- 50 گرم کره
- 100 گرم قارچ (ورقهای خرد شده)
- 100 گرم ژامبون (نگینی خرد شده)
- نصف فلفل دلمهای (نگینی خرد شده)
- نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده شده) به میزان لازم
- یکدوم قاشق چایخوری اورگانو (پودر شده)
- 4 عدد خیارشور (نگینی خرد شده)
- 2 قاشق سوپخوری سس مایونز
- 1 قاشق سوپخوری جعفری (پاک و خرد شده)
- پودر فلفل قرمز به میزان لازم
- 3 قاشق سوپخوری پنیر پارمسان
- 1 قاشق چایخوری ادویه کاری پودر شده
- یکچهارم قاشق چایخوری پودر سیر
- 2 قاشق سوپخوری آب لیمو ترش تازه
- 50 گرم پنیر موتزارلا رنده شده
ادویه کاری شامل زردچوبه، دارچین، هل، زیره و تخم گشنیز است که با پودر سیر مخلوط میشود.
روش تهیه ذرت مکزیکی
ذرت پمینای کاله را به مدت 10 دقیقه بخارپز کنید.
در تابهای حاوی کره، روی حرارت ملایم، قارچ را تفت داده سپس ژامبون و فلفل دلمهای را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
ذرت پمینای کاله را به همراه آب لیمو، فلفل سیاه و قرمز، پنیر پارمسان، پودر سیر، ادویه کاری، پنیر موزارلا، سس مایونز و سایر مواد به تابه اضافه کرده و هم بزنید تا با یکدیگر مخلوط شوند.
ذرت مکزیکی را داغ داغ سرو کرده و همراه جعفری تزیین کنید سپس میل کنید.
برای کم کردن کالری این غذا میتوانید از آب لیموی بیشتری به جای سس استفاده کنید.