انبه پلو یک غذای خوشمزه و لذیذ با مزهای متفاوت است که برای کسانی که دوست دارند مزههای جدید امتحان کنند انتخابی عالی محسوب میشود. شما میتوانید این پلوی خوشمزه و شیرین را با گوشت یا مرغ سرو و نوش جان کنید.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
انبه خرد شده یا کمپوت 3 لیوان
بادام هندی 1/2 لیوان
آب لیموترش تازه 1 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 1/4 پیمانه
زعفران آب شده 1.2 لیوان
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چایخوری
روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- برنج را در مقداری آب و نمک به مدت 1 ساعت خیس کنید.
2- داخل قابلمهای تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد. برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید نرم شود، یک برنج را با دست فشار دهید اگر داخل آن سفت و اطرافش نرم بود با آب سرد آبکشی کنید.
3- گشنیز خرد شده، انبه خرد شده و بادام هندی را همراه با نمک، فلفل و زنجبیل مخلوط کنید.
4- کف قابلمه تهدیگ دلخواه خود را بچینید و لایه لایه برنج و مخلوط انبه بریزید.
5- در آخر زعفران آب شده روی برنج بریزید.
6- شعله گاز را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. نصف لیوان آب را به همراه مقداری روغن به برنج اضافه کنید. در قابلمه دمکنی بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.
7- هنگامی که برنج دم کشید در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با انبه و گشنیز تزئین و سرو کنید.
نوش جان!