انبه پلو یک غذای خوشمزه و لذیذ با مزه‌ای متفاوت است که برای کسانی که دوست دارند مزه‌های جدید امتحان کنند انتخابی عالی محسوب می‌شود. شما می‌توانید این پلوی خوشمزه و شیرین را با گوشت یا مرغ سرو و نوش جان کنید.

مواد لازم

برنج 4 پیمانه

انبه خرد شده یا کمپوت 3 لیوان

بادام هندی 1/2 لیوان

آب لیموترش تازه 1 قاشق غذاخوری

گشنیز خرد شده 1/4 پیمانه

زعفران آب شده 1.2 لیوان

پودر زنجبیل 1/4 قاشق چای‌خوری

روغن، نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه:

1- برنج را در مقداری آب و نمک به مدت 1 ساعت خیس کنید.

2- داخل قابلمه‌ای تا نیمه آب بریزید و روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید تا بجوشد. برنج را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید نرم شود، یک برنج را با دست فشار دهید اگر داخل آن سفت و اطرافش نرم بود با آب سرد آبکشی کنید.

3- گشنیز خرد شده، انبه خرد شده و بادام هندی را همراه با نمک، فلفل و زنجبیل مخلوط کنید. 

4- کف قابلمه ته‌دیگ دلخواه خود را بچینید و لایه لایه برنج و مخلوط انبه بریزید.

5- در آخر زعفران آب شده روی برنج بریزید.

6- شعله گاز را زیاد کنید تا برنج کمی بخار کند. نصف لیوان آب را به همراه مقداری روغن به برنج اضافه کنید. در قابلمه دم‌کنی بگذارید و حرارت را کم کنید تا برنج دم بکشد.

7- هنگامی که برنج دم کشید در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با انبه و گشنیز تزئین و سرو کنید.

نوش جان!